Musty de la Survivor România, șoc la întoarcerea în țară! „Am avut o surpriză când am aflat că am iubită acasă!”

musty nu are iubita
Musty, Survivor România

După ce a fost eliminat din show-ul Survivor România, Musty a avut o surpriză de zile mari în legătură cu presupusa sa iubită.

Toată lumea știa că Musty este într-o relație și că este așteptat de iubita lui, Gabriela, acasă, conform declarațiilor pe care aceasta le-a făcut în timp ce Războinicul era plecat în Republica Dominicană.

Răsturnarea de situație s-a produs atunci când, Musty, invitat la emisiunea Ștafeta Mixtă, a dezvăluit în exclusivitate pentru wowbiz.ro că Gabriela este o persoană foarte dragă lui, dar că nu mai formează un cuplu dinainte ca el să pornească în aventura Survivor România.

„Când am ieșit din joc mi-am luat o surpriză foarte mare, că aveam o iubită acasă. Chiar mi-am luat o surpriză, pentru că eu înainte să plec din țară și să plec la joc, cu un timp înainte, am tot încercat să mă despart de ea și chiar cu o săptămână înainte m-am despărțit de ea, fără să știu că plecam acolo (n.r- la Survivor). Mai aveam altă ofertă să mă duc în Dubai sau alte proiecte și nu știam încotro voi merge.

Eu m-am despărțit de ea și ea mi-a cerut să mai rămână la mine acasă, pentru că trebuia să semneze niște documente de reședință în țară, iar eu am zis da. Eu i-am zis că oricum nu voi fi aici, așa că poate să stea fără nicio problemă, dar eram sigur că plecasem din țară despărțit.”, a declarat Războinicul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

musty survivor romania

Citeste si: Majda are probleme de sănătate după ce a părăsit Survivor 2021: "Momentan îmi doresc..."

Musty: Am încercat o relație cu ea, dar nu a intrat în viața mea într-un moment potrivit…”

Musty a mărturist că a avut un șoc la întoarcerea în țară când a aflat că are o iubită care îl așteaptă acasă. Musty a mai declarat că a încercat o relație cu bruneta, dar lucrurile s-au răcit pe parcurs din cauza faptului

că acesta abia ieșise din relația cu mama copilului său și nu era disponibil emoțional.

musty nu are iubita

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Gabi este o persoană foarte dragă, o apreciez extrem de mult, eu am încercat o relație cu ea, dar nici ea nu a intrat în viața mea într-un moment potrivit, pentru că abia mă despărțisem de mama copilului și nu puteam să am o relație și s-a nimerit așa.

Citeste si: Roxana Nemeș, nevoită să părăsească Survivor România din cauza problemelor de sănătate? Faimoasa a primit o veste șocantă

Cu siguranță mă iubește foarte mult, dar eu chiar i-am zis că mă doare că am ajuns în punctul ăsta. Ieri am vorbit și se simțea foarte prost, mi-a zis că ea credea că mai există o speranță. Am vrut să iau o pauză, nu că a fost o persoană rea, nu m-a înșelat. Îmi pare rău”, a declarat Musty, în exclusivitate pentru WOWBiz.ro, la Ștafeta Mixtă.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies