“ N-a fost ea cuminte!”Lucian Viziru, adevarul despre relația cu Catrinel Sandu

lucian viziru si catrinel sandu
Lucian Viziru si Catrinel Sandu

În urmă cu 20 de ani, Lucian Viziru și Catrinel Sandu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea. La vremea respectivă, Catrinel Sandu a marturisit ca Lucian Viziru a fost cel care a greșit în relație.

Lucian Viziru si Catrinel Sandu au avut o relație de cinci ani. Când cei doi au pus punct relației, au ieșit la iveală detalii neștiute despre aceștia. Infidelitatea pare să fie motivul pentru care  povestea lor a luat sfârșit. Deși, la acea vreme Lucian a fost acuzat de către fosta iubita că, ar fi înșelat-o, lucrurile par sa nu fie tocmai așa. În cadrul unei emisiunii Tv, Lucian Viziru a dat de înțeles că, Catrinel este cea care ar fi călcat strâmb.

Lucian Viziru, motivul despărțirii de Catrinel Sandu

catrinel sandu
Catrinel Sandu[Sursa foto: Instagram]

„Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă… doamna fosta Sandu, deși ne-am tras-o amândoi și la propriu, și la figurat. Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea cuminte. Am fost împreună vreo 5 ani. Am avut tot timpul din lume să facem prostii”, a povestit Lucian Viziru.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Lucian Viziru locuiește din nou în România

lucian viziru
Lucian Viziru[Sursa foto: Instagram]

Îndrăgitul artist s-a mutat din nou în România, după ce timp de șapte ani a locuit în Germania alături de soția și fiul sau. Fostul actor a fost nevoit să renunțe la actorie și la domeniul muzical din pricina unor probleme financiare.

Plecat peste hotare, Lucian a lucrat ca antrenor de tenis la un club sportiv. În urma acestei experiențe artistul le-a oferit câteva sfaturi celora care vor să ia o astfel de decizie. A dezvăluit că, daca vrei să duci o viață liniștită, calculată și fără griji, atunci da, Germania este destinația ideală. În cele din urmă, s-a reîntors în România și a mărturisit motivul pentru care a făcut această alegere.

„Dacă vrei să duci o viață liniștită, calculată, fără griji și să muncești până nu mai poți, atunci da, în Germania poți să mergi să trăiești bine și liniștit! Eu, la un moment dat, am ajuns să mă întreb dacă asta-i tot, adică mă trezesc dimineața, merg la muncă, muncesc șase zile pe săptămâna, și din când în când mai trag câte o vacanță? Am zis NU! Vreau mai mult și unde este mai bine? În România!', a declarat Lucian Viziru.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De nenumărate ori, artistul a fost întrebat dacă se va întoarce la muzică, iar artistul le-a răspuns fanilor ca va discuta cu foștii lui colegi din trupa “Gaz pe Foc”,

despre lansarea unui nou hit. In prezent Lucian Viziru activează în domeniul imobiliar, fiind chiar și creator de conținut pe rețelele de socializare, acolo unde realizează un podcast.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Victor Slav, dezvăluiri legate de relația fiicei sale cu noua iubită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies