N-ai mancat nimic mai bun! Prajitura cu capsuni, fara coacere!

N-ai mancat nimic mai bun! Prajitura cu capsuni, fara coacere!
N-ai mancat nimic mai bun! Prajitura cu capsuni, fara coacere!

Aceasta prajitura se prepara rapid, insa trebuie lasata la cuptor pentru a se intari.

 

Ingrediente:
cca 175 gr biscuiti graham
5 linguri unt nesarat si topit
cca 175 ml lapte
cca 450 gr capsuni proaspete, taiate in jumatate (pastreaza cca 100 gr pentru decorare)
1 plic budinca de capsuni
cca 100 gr crema de branza la temperatura camerei
cca 100 gr zahar fin
frisca
Mod de preparare:
1.
Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava.
2. Mixeaza biscuitii cu untul topit, ca sa obtii o compozitie omogena.
3. Pune compozitia in tava si intinde cat mai uniform. Bag-o in frigider pentru cel putin 30 de minute.
4. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj, dupa care bag-o in frigider ca sa se raceasca de tot.
5. Mixeaza crema de branza cu 4-5 capsuni pisate si cu zaharul fin.
6. Adauga cca 200 gr de frisca si omogenizeaza iarasi.
7. Scoate tava din frigider, acopera blatul cu un strat de capsuni, apoi cu cateva linguri de crema, din cea pregatita anterior.
8.
Intinde budinca, apoi restul de crema, restul de frisca si decoreaza cu capsunile pastrate. Baga in frigider pentru cel putin doua ore.
Sursa

Ingrediente:

cca 175 gr biscuiti graham
5 linguri unt nesarat si topit
cca 175 ml lapte
cca 450 gr capsuni proaspete, taiate in jumatate (pastreaza cca 100 gr pentru decorare)
1 plic budinca de capsuni
cca 100 gr crema de branza la temperatura camerei
cca 100 gr zahar fin
frisca

Mod de preparare:

1.

Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava.

2. Mixeaza biscuitii cu untul topit, ca sa obtii o compozitie omogena.

3. Pune compozitia in tava si intinde cat mai uniform. Bag-o in frigider pentru cel putin 30 de minute.

4. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj, dupa care bag-o in frigider ca sa se raceasca de tot.

5. Mixeaza crema de branza cu 4-5 capsuni pisate si cu zaharul fin. 


6. Adauga cca 200 gr de frisca si omogenizeaza iarasi.
7. Scoate tava din frigider, acopera blatul cu un strat de capsuni, apoi cu cateva linguri de crema, din cea pregatita anterior.

8. Intinde budinca, apoi restul de crema, restul de frisca si decoreaza cu capsunile pastrate. Baga in frigider pentru cel putin doua ore.

Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies