Află din rândurile următoare care este rețeta de gulaș de porc a lui Mădălin Ionescu.
Mădălin Ionescu a încercat să gătească pentru familia sa o rețetă de gulaș de porc. Deși rezultatul obținut seamănă mai mult cu o tocăniță, prezentatorul TV a fost extrem de mândru de preparatul său și a împărtășit procesul cu urmăritorii săi din mediul online.
„ N-am pretenția că sunt bucătar, dar mă descurc, măcar fac mâncăruri gustoase. Seamănă cu gulașul de porc. Este senzațional la gust !”, a precizat prezentatorul TV.
Rețeta de gulaș de porc a lui Mădălin Ionescu
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro
Ingrediente:
- doi ardei kapia;
- un kg de cartofi;
- o felie țelină;
- patru căței de usturoi;
- doi morcovi;
- patru cepe roșii;
- sare, piper;
- o linguriță pastă de ardei iute;
- o linguriță pastă de ardei dulce;
- două linguri de pastă de roșii;
- o linguriță de pudră de chimen;
- foi de dafin;
- pătrunjel;
- cimbru;
- un kg și jumătate de carne de porc;
- murături.
Mod de preparare:
După ce s-a asigurat că are toate ingredientele la îndemână, Mădălin Ionescu a început procesul de preparare al rețetei. Prima dată, prezentatorul a spălat și a tocat cu atenție legumele.
„ Cartofii trebuie tăiați în cuburi mai mari. Am pus două linguri de pastă de roșii, o linguriță de pastă de ardei iuți, amestec cu o lingură de paprika de ardei dulce. Acum pun o linguriță de cimbru, pudră de chimen. Chestia asta se amestecă. Am morcovi, ardei kapia, țelină într-un bol. Ăștia sunt cartofii și aici am ceapa cu pătrunjelul. Carnea trebuie spălată ca să își piardă din aciditate .”, a spus prezentatorul TV.
Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro
În continuare, Mădălin Ionescu a adăugat într-o tigaie încinsă carnea de porc tăiată cubulețe, iar apoi a pus ceapa cu usturoiul. A amestecat și a adăugat apoi combinația pe care a făcut-o cu pasta de roșii și pasta de ardei iute și dulce.
„ Am pus deja un litru de apă. Mai trebuie unu. Pentru că am uitat să pun înainte de apă acest amestec din morcovi, ardei kapia și țelină, le-am pus separat la călit și le adaug imediat în preparat. Am pus și foile de dafin și mai las compoziția la fiert încă 10 minute. Am luat spuma. Este foarte important să o iau la timpul potrivit. Acum tai pătrunjelul, pe care îl voi adăuga la final cu foarte puțin cimbru .”
La final, Mădălin Ionescu a adăugat și cartofii și a lăsat totul la fiert.