„N-am știut prima dată cum să reacționez! E o postură nouă pentru mine.” Cum a reacționat Pavel Bartoș atunci când fiica sa a venit cu iubitul acasă?

„N-am știut prima dată cum să reacționez! E o postură nouă pentru mine.” Cum a reacționat Pavel Bartoș atunci când fiica sa a venit cu iubitul acasă?
„N-am știut prima dată cum să reacționez! E o postură nouă pentru mine.” Cum a reacționat Pavel Bartoș atunci când fiica sa a venit cu iubitul acasă?

Pavel Bartoș a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre el și iubitul fiicei sale.

Pavel Bartoș este un familist convins, care de-a lungul timpului și-a construit o familie frumoasă alături de Anca Bartoș, femeia care i-a devenit soție în anul 2003 și care i-a dăruit actorului trei fiice.

Carismaticul actor este extrem de mândru de fiicele sale și de educația pe care soția sa și ei le-au dat-o. Fiica cea mare a lui Pavel Bartoș este deja majoră, iar actorul a fost recent pus în ipostaza de a-l primi în casă pe iubitul fiicei sale.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Horia Brenciu, Pavel Bartoș a povestit cum a decurs întâlnire dintre el și iubitul fiicei sale și cât de greu i-a fost să se acomodeze cu această situație.

Pavel Bartoș, mândru de fiicele sale

Citește și: „O să mă chinui. Recuperarea e una de lungă durată și tare mult de muncă.” Pavel Bartoș, operat de urgență chiar de Crăciun! Prezentatorul TV, apariție îngrijorătoare pe rețelele de socializare

 Cum a reacționat Pavel Bartoș atunci când fiica sa a venit cu iubitul acasă?
Pavel Bartoș alături de soția și fiicele sale [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Știu că în fiecare vară era îndrăgosteală, dar era îndrăgosteală din aia pe bune.” Pavel Bartoș, mărturisiri sincere despre viața sa amoroasă

Actorul a mărturisit că nu i-a fost ușor să se adapteze aceste situații, mai ales că era pentru prima dată când fiica lui a venit cu un băiat acasă.

Deși i-a trebuit puțin timp pentru a se deschide în fața iubitului fiicei sale, actorul s-a acomodat cu situația, mărturisind că este mândru de educația fiicelor lui.

Astfel, băiatul adus acasă de fiica cea mare a actorului a fost pe placul tatălui său.

Pavel Bartoș: E normal ca fetele mele să aibă iubiți. Deja mi-a venit prima.

Eva mi-a venit cu un băiat.

Horia Brenciu: Și, cum ai reacționat?”

Pavel Bartoș: „Neașteptat.”

Horia Brenciu: „Ți-a plăcut băiatul?”

Pavel Bartoș: „Într-un final, da. Mi-a plăcut foarte mult. Atunci îi mulțumesc soției mele și mie puțin că ne-am educat copiii bine și au adus ce trebuie în casă.

N-am știut prima dată cum să reacționez. I-am spus și fetei mele că nu știu pentru că nu pot să îl iau ca pe un prieten care vine la mine. I-am zis să-mi dea timp. E o postură nouă pentru mine. Da, într-adevăr, mi-a trebuit vreo săptămână cumva să mă recalibrez. După aceea a fost totul foarte bine.”, a povestit Pavel Bartoș. 

 Cum a reacționat Pavel Bartoș atunci când fiica sa a venit cu iubitul acasă?
Pavel Bartoș [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Suntem într-o perioadă complicată din punctul ăsta de vedere! Avem o cameră pe care o avem la dispoziție când copiii adorm.” De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm separat?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies