„N-au vizitat-o până acum pe Dana.” Micuțele make-up artistei nu au idee ce se întâmplă în aceste clipe cu mama lor

„N-au vizitat-o până acum pe Dana.” Micuțele make-up artistei nu au idee ce se întâmplă în aceste clipe cu mama lor
„N-au vizitat-o până acum pe Dana.” Micuțele make-up artistei nu au idee ce se întâmplă în aceste clipe cu mama lor

Atacul brutal asupra Danei Roba, în care partenerul ei de viață a folosit un ciocan pentru a o lovi în cap, a șocat întreaga țară. Această veste tragică a provocat un val de îngrijorare printre membrii familiei și prietenii apropiați ai make-up artistei, care sunt în permanență îngrijorați pentru siguranța și viața ei, rugându-se neîncetat ca ea să se poată întoarce acasă alături de fiicele sale.

Din păcate, evenimentul tragic a avut loc din cauza faptului că Dana Roba dorea să divorțeze, în timp ce soțul ei, Daniel Balaciu, nu a fost de acord cu această decizie. Acesta a fost momentul în care partenerul ei de viață a recurs la acest act teribil, cauzându-i Danei răni grave la nivelul capului.

Citește și: Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba. „Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!"

Ce știu fetițele despre părinții lor în aceste momente

Situația devine și mai dificilă, deoarece cei doi au împreună două fiice minore, Chantal și Celine. Până în prezent, fetițele nu au fost informate despre situația în care se află părinții lor, deoarece aceasta implică detalii cutremurătoare pe care acestea nu le-ar înțelege așa de ușor. Deocamdată, Celine și Chantal sunt în siguranță, iar până acum nu au avut ocazia să-și viziteze mama în spital.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Fetele sunt bine, ele sunt prea mici pentru a putea digera o astfel de situație. Nu știu ce s-a întâmplat cu mama lor și nici cu tatăl. N-au vizitat-o până acum pe Dana, însă restul familiei este alături de ea”, a mărturisit un apropiat al acestora, potrivit cancan.ro.

Dana Roba a rostit primele cuvinte

Trebuie subliniat faptul că Dana Roba a suferit mai multe intervenții chirurgicale complexe, însă în prezent se pare că starea ei se menține stabilă. Ea este conștientă și chiar a reușit să articuleze primele cuvinte. Această veste aduce o bucurie enormă nu doar familiei și prietenilor ei, ci și tuturor celor care au urat numai bine pentru make-up artista în această perioadă dificilă prin care a trecut.

Citește și: Motivul halucinant pentru care soțul Danei Roba a agresat-o pe makeup artistă. Bărbatul și-a ieșit din minți și a lovit-o cu un ciocan



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu se știe dacă își mai revine.” Alina Radi a vorbit despre starea Danei Roba, după ce a fost victima violenței domestice

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies