N-o sa-ti vina sa crezi cate animale are Melis Sezen, Derin, din serialul “Infidelul”!

N-o sa-ti vina sa crezi cate animale are Melis Sezen, Derin, din serialul “Infidelul”!
N-o sa-ti vina sa crezi cate animale are Melis Sezen, Derin, din serialul “Infidelul”!

Melis Sezen, cea care da viata personajului Derin, in serialul “Infidelul”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, este o actrita in plina ascensiune in Turcia, fiind distribuita, de la o varsta frageda, in numeroase seriale si filme de lung metraj.

Disciplinata, muncitoare, incapatanata dar si foarte emotionala, asa cum se descrie in declaratiile date presei locale, frumoasa actrita are o mare slabiciune: dragostea sa pentru animale. Actrita are acasa peste douazeci de pisicute si patru catei pe care ii iubeste si ii rasfata ori de cate ori are o pauza de filmari. Patrupedele se bucura de o curte mare, exact cea in care a copilarit si frumoasa actrita.

 

„Filmam un serial TV in Izmir, si regizorul mi-a adus o pisica la fereastra rulotei. Se pare ca pisica ratacea pe platoul de filmare. Initial, nu am vrut sa o iau dar mi-a fost mila si am luat-o cu mine. I-am spus Deren, intocmai ca numele personajului pe care il interpretam. Cand s-au terminat filmarile am luat-o cu mine, la Istanbul, si a avut cativa pui.

Am luat si pisica si puii cand a debutat pandemia si ne-am intors cu totii la Silivri. Deren s-a reimperecheat in timp ce alapta puii si a nascut din nou. Ulterior am sterilizat-o  😊. Intre timp au venit foarte multe pisici de pe strada, iar eu adopt imediat orice animal. Deci familia noastra a crescut  😊  Cainii nostri, Oscar si Pan, erau deja cu noi.
Apoi au venit alti caini de pe strada și i-am adoptat si pe ei. Usa noastră este intotdeauna deschisa pentru orice animalut vine, asa ca am devenit o mare familie”, 
a declarat frumoasa actrita pentru publicatia InStyle, Turcia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dragostea pentru animale o are inca din copilarie.

Melis Sezen a crescut intr-un mic sat de langa Istanbul, Silivir, unde s-a mutat cu parintii cand avea cinci ani. De altfel, acestia si-au dorit foarte mult ca Melis si fratele ei sa creasca in mijlocul naturii si inconjurati de animale.

 

„Am crescut printre animale, pisici, caini, pasari, testoase, pesti, iepuri, rate, iguane... Intotdeauna am avut o familie mare. Acum avem patru caini si mai mult de douazeci de pisici.

Cand sunt in Silivri, ma joc cu pisicile si cainii in gradina, desculta”,  a adaugat Melis Sezen.

              Melis Sezen interpreteaza rolul Derin, in noul serial “Infidelul”, productie difuzata de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies