N-o să-ți vină să crezi ce-și dorea să devină frumoasa actriță Cansu Dere, Asya, din serialul “Infidelul”

N-o să-ți vină să crezi ce-și dorea să devină frumoasa actriță Cansu Dere, Asya, din serialul “Infidelul”
N-o să-ți vină să crezi ce-și dorea să devină frumoasa actriță Cansu Dere, Asya, din serialul “Infidelul”

Cansu Dere, actrița care dă viață impecabil personajului principal feminin Asya, din îndrăgita producție “Infidelul”, de la Kanal D, este una dintre cele mai frumoase și de succes actrițe din Turcia. 

Într-un interviu acordat revistei Instyle, Turcia, Cansu Dere a mărturisit care este jobul de vis pe care și-ar fi dorit să-l aibă, dacă nu ar fi devenit actriță.

Dacă nu aș fi actor, mi-ar fi plăcut să lucrez ca îngrijitor de grădină zoo, în parc natural”,  a spus frumoasa Cansu Dere, menționând, în același interviu, că visează cel mai mult să aibă de-a face cu panda.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cansu Dere  s-a născut în Ankara, Turcia, la data de 14 octombrie 1980 și este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, drept dovadă, la vârsta de 41 de ani, vedeta arată impecabil. La vârsta de 20 de ani, Cansu Dere a câștigat concursul de Miss Turcia, iar debutul în televiziune l-a avut în anul 2004, pe când era studentă la Facultatea de Arheologie, fiind aleasă la casting pentru un

rol într-un serial.

Cansu Dere poate fi urmărită în rolul principal feminin Asya, din îndrăgita producție turcească,  ”Infidelul”,  difuzată vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies