Naba a parasit competitia “Bravo, ai stil!” Emiliana a fost favorita publicului

Naba a parasit competitia “Bravo, ai stil!” Emiliana a fost favorita publicului
Naba a parasit competitia “Bravo, ai stil!” Emiliana a fost favorita publicului

Mai sunt doar cateva saptamani pana la marea finala care isi va desemna castigatoarea celui de-al treilea sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”.

 

Din pacate, aseara Naba a fost eliminata din competitie, ca urmare a numarului mic de voturi primit din partea fanilor ei.

La duel, alaturi de Naba s-a aflat si Anca, dar a fost salvata de votul publicului. Pe primul loc in topul juratilor s-a clasat Emiliana, cu 20 de puncte, fiind urmata de Iuliana, cu 19 puncte, si de Bianca, cu 12 puncte.

Cele trei puncte bonus oferite de catre brigada sexi a emisiunii, dar si un cec in valoare de 2000 de lei au mers catre Emiliana.

Clasamentul fanilor le-a aratat fruntase in top trei, in ordine crescatoare, pe Emiliana, cu 20,5%, Bianca, cu 20,8% si Iuliana, cu 32,6%. Anca a fost votata de cei din fata micilor ecrane in proportie de 13,4%, iar Naba de doar 6,2%.

"Sa nu-ti para rau, Ilinca. Stiu in ce am intrat, stiu ca ies cu fruntea sus si nu mi-e rusine de nimic. Va multumesc.", a spus Naba atunci cand a aflat ca drumul ei in competitie s-a incheiat.

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzat de luni pana vineri, de la 16:30, si in fiecare sambata, incepand cu ora 22:00, la Kanal D.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Adela de la “Bravo, ai stil!” s-a apucat de design vestimentar. Ocupanta locului 2 din sezonul 2 al show-ului de la Kanal D concepe paltonase- rochita, cu doua fete! “Sa vedem ce zice Iulia Albu ca am devenit “creatoza”!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies