Naba, cea mai buna tinuta de pana acum! Ce i-au spus juratii!

Naba, cea mai buna tinuta de pana acum! Ce i-au spus juratii!
Naba, cea mai buna tinuta de pana acum! Ce i-au spus juratii!

Naba s-a imbracat cu stil pentru a merge la teatru. Piesa se numeste "Calatoria" si este interpretata de colega noastra Alexandra. Piesa se joaca intr-un autobuz.

"Sunt in asentimentul colegelor tale. Si mie mi se pare cea mai buna tinuta a ta de pana acum. A mai fost una care mi-a placut mult, cu sacoul galben. Este un look care iti vine foarte bine", a spus Maurice.

"Imi place sincer ce ai facut astazi!", a completat Raluca Badulescu.

Vezi momentul video:



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Beatrice si Anca, certuri APRINSE in culisele "Bravo, ai stil!" - Ce le-a suparat asa tare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies