Naba s-a suparat rau dupa Gala 9. A acuzat-o pe Beatrice de falsitate

Naba s-a suparat rau dupa Gala 9. A acuzat-o pe Beatrice de falsitate
Naba s-a suparat rau dupa Gala 9. A acuzat-o pe Beatrice de falsitate

Naba si Beatrice s-au certat dupa Gala 9, iar Naba a acuzat-o pe Beatrice ca este falsa.

"Draga mea Beatrice, ziceai de masti ca trebuie sa cada. Uite ca a cazut chiar a ta. Te dadeai prietena mea in primul rand. Tie ti-a parut rau ca am iesit. Dar ce sa vezi, cand a venit vorba de nominalizare, ti-a fost greu sa alegi. Nu te mai da tu chine nu esti", a spus Naba.

Ce i-a raspuns Beatrice:


 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

O seară de groază la “Bravo, ai stil!” - Excentrica Iulia Albu este de nerecunoscut! Vedeta s-a pregătit intens pentru “Sărbătoarea morţilor”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies