Naci, tot mai îndrăgostit

Naci, tot mai îndrăgostit
Naci, tot mai îndrăgostit

În această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Safiye privește mai încrezătoare în viitor, după ce a aflat că Naci a fost externat din spital și s-a întors acasă.

Încercata femeie s-a speriat teribil atunci când l-a văzut pe bărbatul de care este îndrăgostită dus de urgență la spital și a crezut că îl va pierde. Când Naci însă, va reveni în fața lui Safiye, dragostea dintre cei doi prinde contur.

Inci încă este supărată pe Han pentru manifestarea dură a acestuia în ceea ce-I privește pe Naci și îi cere soțului său să accepte relația surorii sale fără să mai provoace probleme.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gulben continuă să încurajeze relația lui Safiye însă, în sufletul său, tânăra suspină după Esat.

Ce se va întâmpla atunci când Naci și Safiye își dau întâlnire și, ce nedreptate va mai trebui să îndure Inci, în casa soțului său, puteți afla astăzi, de la ora 22:30, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Secretul doamnei Coco pentru a spăla oalele de inox. Ce face pentru a nu rămâne pătate? „Dacă spălați o cratiță până iese ea bine, nu o să aveți probleme.”

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Anca Neacșu, peripeții în timpul concertelor sale. Cum a rămas blocată artista în primărie: ”Am sărit pe geam”

Rebecca, în lacrimi din cauza cuvintelor spuse de Antoni. De la ce a început cearta între ei? „A zis că mai bine nu m-ar fi cunoscut niciodată.”

Se schimbă vremea în România. În ce județe din țară sunt așteptate averse torențiale și vijelii

Acum sunt colegi în ceruri! Rareș și Bogdan, agenți de poliție, au murit împreună. Alexandra, colega lor, se zbate între viață și moarte


Cookies