Nadia De Luca a slăbit 30 de kilograme şi a scris un îndrumar pentru o siluetă de vis! Ponturi esenţiale pentru un corp frumos şi sănătos! Partea 1!

Nadia De Luca a slăbit 30 de kilograme şi a scris un îndrumar pentru o siluetă de vis! Ponturi esenţiale pentru un corp frumos şi sănătos! Partea 1!
Nadia De Luca a slăbit 30 de kilograme şi a scris un îndrumar pentru o siluetă de vis! Ponturi esenţiale pentru un corp frumos şi sănătos! Partea 1!

Nadia De Luca, îndrumar pentru o siluetă de vis! Ponturi esenţiale pentru un corp frumos şi sănătos!

Femeia de afaceri Nadia De Luca (39 ani) a reuşit să slăbească natural, cu sport şi o alimentaţie sănătoasă, mai bine de 30 de kilograme. La cererea multor cititoare, frumoasa blondă a scris un îndrumar pentru o siluetă de vis, precizând însă că nu are o diplomă în nutriţie sau fitness.

"Frumusețea este o stare de spirit, feminitatea poate fi pusă în evidență fără prea mult efort, prin atitudine și încredere în sine.

Vara ne bate însă la ușă și cred că foarte multe doamne și domnișoare se pregătesc pentru așa-zisa “probă a costumului de baie”, iar asta înseamnă un corp sănătos și tonifiat!

Tips and tricks

Voi împărtăși cu voi, dragele mele, câteva “secrete” care mă mențin în formă! Iată câteva dintre micile “trucuri” pe care fiecare dintre voi le poate pune în practică cu ușurință!

Câteva recomandări pentru un confort fizic cât mai ridicat

Reducerea consumului de sare

Creșterea consumului de apă

Alimentația sănătoasă

Alcalinizarea organismului

Monitorizarea caloriilor

Creșterea ratei metabolismului

Practicarea sportului

Tratamente corporale

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Terapii Yoga

Trebuie să vă spun că nu dețin o diplomă în domeniul de nutriție sau training. Confesiunile mele se bazează pe experiențe personale. Am învățat să pun în practică o sumedenie de informații dobândite prin mijloace proprii sau cu ajutorul unor specialiști cu care am colaborat.

Sarea este gustoasă însă este sănătoasă în cantități rezonabile! Eliminați pe cât posibil sarea adjunctivă din alimentație pentru a evita retenția de apă și totodată pentru a stimula ciclul apei în organismul nostru care este foarte important ajutând la procesul de

detoxifiere și a unei hidratări corespunzătoare.

Hidratarea și detoxifierea sunt factori influenţi în planul de atac asupra surplusului de greutate atunci când este cazul și nu numai.

Hidratarea este esențială, apa este o sursă vitală pentru organismul nostru. Consumul mediu de apă recomandat zilnic este de 40 ml/kg, deci în funcţie de greutatea dumneavoastră.

Așadar, consumați apa în cantități cât mai mari și pentru că nu toate persoanele au senzația de sete, vă puteți propune să dozați apa in porții succesive, de exemplu un pahar la fiecare oră.

Alimentația! În ceea ce privește mâncarea este cât se poate de evident că gusturile sunt personale, însă vreau să vă fac o mică confesiune cu privire la alimentația mea!

Iată meniul meu pe o zi!

Dimineața

Un pahar de apă călduță sau o infuzie de ceai cu lămâie

Cereale de ovăz cu fructe proaspete și lapte de capră

1-2 ouă pregătite după preferință

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sticksuri din castraveți, morcovi și ardei

Gustare

Un “pumn” mic de caju, nuci braziliene sau migdale (brain food)

Pânz

Pește, fructe de mare cu orez sălbatic

Gustare

Smoothie din fructe proaspete

Cină

Halumi sau Brânză de capră cu salată mixtă verde

Între mesele principale trebuie să existe un interval de patru-cinci ore, iar între gustări două ore", a scris Nadia De Luca.

Săptămâna viitoare vă aşteptăm cu noi ponturi din îndrumarul pentru o siluetă de vis scris de femeia de afaceri.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la Insulă, schimbare radicală de look! Este de nerecunoscut după operaţii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies