Nadia De Luca, maraton de vacanţe exotice după ce a slăbit 35 de kilograme! Uite cum arată acum la plajă cunoscuta femeie de afaceri! FOTO EXCLUSIV!

Nadia De Luca, maraton de vacanţe exotice după ce a slăbit 35 de kilograme! Uite cum arată acum la plajă cunoscuta femeie de afaceri! FOTO EXCLUSIV!
Nadia De Luca, maraton de vacanţe exotice după ce a slăbit 35 de kilograme! Uite cum arată acum la plajă cunoscuta femeie de afaceri! FOTO EXCLUSIV!

Nadia De Luca, maraton de vacanţe exotice! Uite ce locuri superbe a vizitat blonda!

Frumoasa Nadia De Luca ne-a povestit cum a intrat în scenă, în urmă cu ceva timp, una dintre cele mai mari calităţi ale ei: voinţa. Femeia de afaceri a reuşit să slăbească, natural, 35 de kilograme.

Citeste si: Reactia unei mame, dupa ce un medic oncolog pediatru a spus ca in Romania copiii "au tot ce le trebuie"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Pe parcursul vieţii, de puţine ori am apelat la diete însă sănătoase: hiperproteice, dar cu susţinere de vitamine ca 15-20 pe care le iau zilnic de foarte mulţi ani.

Când am vrut să slăbesc 35 de kilograme am avut o voinţă de fier, iar sportul, dieta sănătoasa, odihna, armonia spirituală şi echilibrul au fost elementele strategiei. Decizia de a slabi m-a ajutat să scap şi de căderea de pe marginea prăpastiei, de o depresie care mă pândea după pierderea dureroasă a unei sarcini.

Aşa m-am regasit.

Citeste si: HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru finalul săptămânii. Taurii pot avea probleme cu sănătatea, Leii primesc vești bune

În prezent am un regim alimentar sănătos: vegetarian îndeosebi vegan: peşte/fructe de mare, ouă, lapte, legume, fructe. Am făcut alegeri din această premisă şi nu mai consum carne şi alimente cu gluten. Iau zilnic vitamine şi minerale, cam 15-20", a declarat Nadia.



Ei bine, după s-a simţit din nou mulţumită atât de starea ei interioară cât şi de aspectul fizic, vedeta a sărbătorit într-un mod inedit.

A mers în mai multe vacanţe în Asia, America Centrală, dar şi în sudul Europei, în Italia. Nadia s-a bucurat de soare şi de mare, două dintre elementele care o încarcă mereu din punct de vedere spiritual, dar şi de plimbări lungi şi sesiuni de meditaţie pe plajă.


Şi n-avem cum să nu remarcăm că afacerista în vârstă de 39 de ani arată extraordinar. Are o siluetă de invidiat şi o stare de bine contagioasă.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Tu știi ce machiaj folosește fiica ta? Substanțele periculoase din cosmetice

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies