Narcisa Moisă și Yoannes îi fac în ciudă lui Tzancă Uraganu! Se căsătoresc!

narcisa si yoannes se casatoresc
Narcisa și Yoannes

Narcisa Moisă și Yoannes au făcut marele anunț despre o posibilă căsătorie.

Deși cuvinte grele s-au aruncat de ambele părți în relația dintre Narcisa și Yoannes, aceștia se pare că vor să mai acorde o șansă iubirii și să se căsătorească. Cei doi formează un cuplu de ani buni și au doi copii împreună, însă au evitat până acum să facă pasul cel mare.

Se pare că scandalul iscat le-a întărit relația și cei doi artiști au ajuns la concluzia că nu pot trăi unul fără celălalt. Astfel că, Narcisa a spus „Da” și pare că este în culmea fericirii.

„Suntem născuți și sortiți să fim împreună. În curând o să vă dăm o veste. Da, am spus DA! În câteva zile sărbătorim în familie zilele onomastice ale băieților noștri, după care o să vă dăm o veste, eu și Regele meu! Așa-i, viața mea Yoannes?”,  a anunțat Narcisa Moisă.

Citeste si: Steliano Filip și soția lui divorțează. Ce a declarat Bianca Marina?

Narcisa l-a iertat pe Yoannes după cuvintele grele pe care i le-a aruncat

Yoannes a dezvăluit că se simțea prins într-o relație forțată cu mama copiilor lui și că decizia de a se despărți a fost cea mai bună pentru liniștea amândurora.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Deranjată de spusele partenerului de viață, cântăreața de manele Narcisa a postat în mediul online imagini compromițătoare cu acesta. Artistul a fost foc și pară aflând ce a fost în stare să facă fosta parteneră și a postat un mesaj pe contul său de socializare prin care îi plătește cu aceeași monedă Narcisei.

narcisa si yoannes se casatoresc
Narcisa și Yoannes se căsătoresc![Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: Narcisa își roagă soțul să se întoarcă acasă! Yoannes: „Voi ați rămâne într-o relație din milă?”

„Nu mi-a greșit femeia, nu m-a înșelat cum am văzut mesaje pe aici... Este o neînțelegere temporară, probabil... Nici eu nu știu. Se întâmplă în toate familiie, doar că fosta mea a vrut să ne spălăm rufele în public. Era mult mai simplu dacă discuta cu mine... Nu am rămas cu nicio amantă... Sunt singur, singurel. Voi ați rămâne într-o relație, dacă ea ar fi toxică? De milă? Obligat?...

Citește și: Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Știam că o să iau mult hate...

Mi-am asumat tot... Nici nu îmi doream să țineți cu mine! Mă mândresc să văd că că produsul este iubit la nivelul ăsta. Nu prea mi-a plăcut să mă afișez peste tot, sincer să fiu...”,  a scris Yoannes pe contul de Instagram, acum câteva zile.

Narcisa Moisa, declarații de ultimă oră

„El are dreptate cu tot ceea ce spune. Eu am văzut negru în fața ochilor.

Era doar o simplă aventură. Nu-mi vine să cred în ce stadiu am ajuns amândoi. El este pentru mine tot'',  a spus Narcisa Moisa, rugându-și iubitul să-i răspundă la telefon.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Robi, Casian și Francesca din Casa Iubirii, nominalizați spre eliminare. Cine părăsește competiția ? „Nu știm ce ne rezervă viața.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

3 sfaturi ca să fii în formă în fiecare zi

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies