Narcisa Moisa și Yoannes: împreună sau despărțiți? Ipostaza în care au fost prinși cei doi

Narcisa Moisa și Yoannes: împreună sau despărțiți? Ipostaza în care au fost prinși cei doi
Narcisa Moisa și Yoannes: împreună sau despărțiți? Ipostaza în care au fost prinși cei doi

Narcisa Moisa și Yoannes au confirmat că s-au despărțit din nou și au continuat să se vadă strict din interes profesional.

Managerul Yoannes și cântăreața Narcisa au participat împreună la un concert al artistei din afara țării. Narcisa nu a ezitat să se filmeze încă de la îmbarcare împreună cu soțul ei pe care abia aștepta să-l tachineze pe tot parcursul călătoriei.

Yoannes a vrut să-i plătească fostei sale partenere de viață, Narcisa, cu aceeași monedă. Tachinările n-au încetat să apară între ei, managerul i-a pus mai multe piedici Narcisei pe stradă, în parcare și în aeroport, filmând totul în același timp.

La momentul respectiv, Narcisa a fost vizibil deranjată de gesturile companionului ei. 

„Nu te oprești cu astea, nu? Bine ai venit, sora mea! Bine, hai că te fac eu acum. Ai ieșit din aeroport, nu?”, spunea Yoannes în filmulețele pe care le-a postat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În urmă cu câteva zile, Yoannes a publicat poze cu o tânără domnișoară anonimă, căreia nu a dorit să-i dezvăluie identitatea și înfățișarea, contrar insistențelor Narcisei Moisa. Artistul a mărturisit că tânăra domnișoară este, de fapt, doar o simplă amică și că cea mai frumoasă femeie din România pentru el rămâne, fără dubii, femeia care i-a adus copiii pe lume.

Citeste si: Bianca Drăgușanu face declarații surprinzătoare! Motivele pentru care nu a funcționat căsnicia dintre frumoasa blondă și Victor Slav

Yoannes a fost cel care a anunțat despărțirea de Narcisa Moisa

În urmă cu ceva timp, Yoannes a susținut cu fermitate că relația dintre el si Narcisa Moisa nu poate fi reparată.

”Eu v-am spus o dată, de câte ori să vă mai spun? Am mai încercat, dar nu se mai poate. Ne-am răcit unul de celălalt. Așa cred”, a spus artistul pe contul de Instagram.

Se pare că socoteala de acasă nu se potrivește, din păcate, cu cea din târg:  ”Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Sufletul meu, îmi cer iertare pentru răul pe care ți l-am făcut! Am avut multe de învățat din experiența asta urâtă. Te voi iubi și te voi respecta cu toată ființa mea... fără tine nu sunt om, sunt ca frunza fără pom... Oricine ar încerca de aici încolo să ne despartă n-o să aibe nici măcar 1% șanse...
e prea mare iubirea dintre noi, suntem prea iubiți de oameni... ”
, a mai spus Yoannes cu mai mult timp în urmă, vorbe care în prezent nu mai sunt valabile pentru relația celor doi. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sfatul zilei din 16 iulie 2024. O zodie are experiențe mai plăcute

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Povestea cutremurătoare a Mariei Diana, tânăra de 19 ani ucisă de un urs: ”Nu răspunde nimeni”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul

VIDEO „Nenorocirea s-a întâmplat” Mărturiile cutremurătoare ale iubitului fetei omorâte de urs! Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi i-a adus tinerei un sfârșit crunt


Cookies