Nasrin Ameri va aduce pe lume un copil. Imagini cu burtica de gravidă

Nasrin Ameri va aduce pe lume un copil. Imagini cu burtica de gravidă
Nasrin Ameri va aduce pe lume un copil. Imagini cu burtica de gravidă

Nasrin Ameri este în culmea fericirii, după ce a aflat că este însărcinată. După ce a decis să iasă din lumina reflectoarelor, bruneta s-a axat pe viața personală mai mult, mai ales că acum urmează să aibă un nou membru în familie.

Nasrin Ameri este foarte fericită. Bruneta și cel cu care are o relație vor deveni părinți. Cei doi se iubesc foarte mult, de câțiva ani, iar de câteva luni viața lor a luat o întorsătură pozitivă.

Citește și: Cine este Irinel Columbeanu. „Regret că am fost prea credul. Acum am o situație materială destul de modestă.”

Nasrin Ameri va aduce pe lume un copil

Nasrin Ameri, fina lui Cristi Borcea, este mai fericită ca niciodată. Ea și partenerul ei de viață așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. În urmă cu puțin timp, a publicat pe rețelele de socializare primele imagini cu burtica. Ea purta o rochie roșie mulată, care a ajutat-o să scoată și mai mult burtica în general.

Fosta prezentatoare TV a spus că sunt mai fericiți și mai emoționați ca niciodată și că are o sarcină care decurge perfect.

„Suntem mai fericiți și mai emoționați ca niciodată! Am o sarcină care decurge perfect și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru asta în fiecare zi! Ne-am dorit să știm că totul e în siguranță și apoi să facem anunțul public! Familia, nașii și prietenii apropiați au fost cei care au aflat primii vestea” ,  declarat Nasrin Ameri pentru cancan.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nasrin Ameri va aduce pe lume un copil
Nasrin Ameri va aduce pe lume un copil[Sursa foto: Instagram]

Nasrin Ameri și partenerul său au făcut nunta în 2022

Pepe a interpretat valsul mirilor și apoi a acompaniat trupa pentru câteva melodii de suflet. A urmat și un duet cu nimeni altul decât Vali Vijelie, iar ulterior artistul s-a distrat alături de Nasrin și Florin până dimineață.

Pe data de 29 iulie 2022 cei doi au făcut pasul cel mare la Mănăstirea Cașin din București.

Petrecerea de după a fost organizată la un local din Săftica. În cadrul evenimentului au fost 200 de invitați, care s-au simțit foarte bine și au dansat pe melodiile cântate de trupa Pestige Orchestra.

La eveniment au fost și Liviu Vârciu cu Anda Călin, Oana Roman cu Marius Elisei, Răzvan Popescu cu soția, Bella Santiago cu soțul, Marius Turcu, familia Piedone, Meme Stoica și Cristi Tănase.

Nasrin a avut o ținută de vis, o rochie transparentă și mulată, care i-a scos în evidență formele. Mireasa a purtat o rochie lungă, transparentă și mulată care i-a pus în evidență formele fără cusur.

Nasrin Ameri va aduce pe lume un copil
Nasrin Ameri va aduce pe lume un copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Nasrin Ameri a îmbrăcat rochia de mireasă! Cum a arătat vedeta în ziua cea mare și ce au purtat nașii Borcea și Valentina Pelinel



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Suntem lipiți.” Valentina Pelinel, despre fiul său și al lui Cristi Borcea

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies