Natalia Mateuț, disperată că nu are iubit! Dezvăluiri de senzație despre bărbatul pe care îl dorește fosta prezentatoare tv

Natalia Mateuț, disperată că nu are iubit! Dezvăluiri de senzație despre bărbatul pe care îl dorește fosta prezentatoare tv
Natalia Mateuț, disperată că nu are iubit! Dezvăluiri de senzație despre bărbatul pe care îl dorește fosta prezentatoare tv

Prezentatoarea Tv Natalia Mateuț pare decisă să găsească soluția necesară pentru a avea stabilitate în viața personală așa că, de curând, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile pe contul ei de socializare.

Extrem de sexy și, probabil, una dintre cele mai dorite și mai cunoscute personaje mondene ale vieții de noapte din București, Natalia Mateuț, pare să aibă un ghinion teribil în dragoste.

Citeste si: Cornel Galeş spunea că are fantezii cu o celebră prezentatoare de televiziune, de faţă cu Ileana Ciuculete: „O visez goală”

Citeste si: Vedete autohtone care practică sexul oral. Cine a declarat: „Sexul oral te face mai frumoasă”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Toata lumea o stie pe Natalia Mateut, dar uite cum arata sora ei! Alexandra face show in costum de baie

Așa că, zilele trecute, în plină epidemie de coronavirus, Natalia Mateuț a început să simtă mai tare ca niciodată nevoia unui iubit. Și, chiar dacă, anul trecut, făcea declarații sforăitoare despre partenerul ei de viață, dorindu-și un copil cu acesta și considerând că și-a găsit bărbatul ideal, acum, lucrurile s-au schimbat radical.

Mai mult chiar, explică frumoasa Natalia Mateuț, situația ei este chiar disperată, motiv pentru care a apelat la sfaturile înțelepte ale bunicii sale. Iar aceasta i-a dat o serie de răspunsuri cât se poate de bune la întrebările care sunau oarecum disperat din partea Nataliei Mateuț. De altfel, vedeta TV a dezvăluit că, acum, este singură și, mai mult, și-a dat seama că dorește un bărbat matur.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Am tot avut iubiți, dar vreau și eu un bărbat, așa, matur, un bărbat adevărat, care să știe cum să pună problema”, a spus Natalia Mateuț, iar bunica ei i-a răspuns că ceea ce își dorește este disponibil, cu siguranță, dacă vedeta TV ar deschide bine ochii. Mai mult, bunica frumoasei Natalia Mateuș i-a spus, verde-n față, că ar fi fericită din cale afară dacă aceasta ar deveni mamă și, implicit, i-ar dărui un strănepot.

Natalia Mateuț voia copii cu fostul iubit

”Stau foarte bine cu dragostea, de un an există cineva în viaţa mea, se numeşte Ciprian. Avem o relaţie foarte frumoasă, sunt foarte fericită”, a spus, într-un interviu pentru Click, Natalia Mateuţ. Mai mult decât atât, recunoaşte Natalia, Ciprian este o cunoştinţă mai veche a ei şi a devenit iubitul ei chiar dacă, în trecut, nu se gândeau că ar putea fi posibil aşa ceva.

”Îl cunoşteam pe Ciprian de la 19 ani, însă niciodată nu ne-am gândit că am putea avea o relaţie. Sau, cel puţin, nu ne-am cunoscut atât de bine încât să ne dăm seama că ne-am potrivi”, a mai spus Natalia. Cu toate acestea, acum, frumoasa vedetă TV părea decisă să îşi construiască viitorul alături de bărbatul de care era îndrăgostită. ”Acum din ce în ce mai mult mă văd făcând lucrurile astea şi având un copil sau, de ce nu, chiar doi”, a mai explicat Natalia Mateuț, anul trecut.
Între timp, Natalia Matetuț a rămas fără iubit, iar acum cere sfaturi de la bunica ei pentru a găsit un bărbat perfect.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies