Natalia Mateuț va deveni mămică? "Fac testul de sarcină..."

Natalia Mateuț va deveni mămică?
Natalia Mateuț va deveni mămică? "Fac testul de sarcină..."

Vedeta în vârstă de 30 de ani a vorbit deschis despre stările de rău prin care trece în ultima perioadă!

Natalia Mateuț, fiica marelui fotbalist de la Dinamo, Dorin Mateuț, a vorbit recent despre posibilitatea de a fi însărcinată. În ultima perioadă, bruneta s-a simțit rău și a făcut mărturisirea exact în emisiunea pe care o moderează alături de Andrei Ștefănescu. În vârstă de 30 de ani, Natalia Mateuț a fost extrem de încântată când a oferit detalii despre faptul că ar putea fi însărcinată. Puțini sunt cei care știu că frumoasa șatenă trăiește și o poveste de dragoste ținută ferită de ochii presei, mai ales că nu se simte încă pregătită pentru a oferi mai multe detalii.


”E mult spus asta, dar există cineva în viața mea. Există cineva alături de care vorbesc, dar este absolut normal. Am o varstă frumoasă la care vreau să împart lucruri frumoase și bucurii. Atunci când va veni momentul să mă afișez o voi face.”, a precizat Natalia în legătură cu relația de dragoste pe care o trăiește.

 Natalia Mateuț așteaptă un copil?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cine este iubitul Nataliei Mateuț?

Pandemia a schimbat practic pentru mulți traiectoria de a face lucrurile cronologic așa cum probabil și-ar dori majoritatea părinților: căsătoria și apoi apariția unui copil. În situația dată mai multe cupluri trec peste etapa nunții tocmai pentru că nu se pot face petrecerile visurilor lor.

Natalia a oferit câteva detalii în privința posibilității de a fi însărcinată și chiar a precizat că o să facă un test de sarcină pentru a clarifica situația: „Niciodată să nu spui niciodată. Nu exclud, îmi voi face un test și mâine anunț. Într-adevăr am niște stări ușor de rău, dar sper să îmi revin. Dacă îmi revin, vă dau de știre, dar doar în cazul unei sarcini. Dacă nu, nu.”
, a comentat Natalia Mateuț.
Pentru că iubește copiii foarte mult, Natalia Mateuţ ar îmbrățișa cu drag și multă iubire faptul că ar putea deveni mămică.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Mateut (@natalia_mateut)



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies