Natașa Raab a părăsit această lume! Celebra actriță suferea de boala Parkinson și în ultimele luni era de negăsit

Natașa Raab a părăsit această lume! Celebra actriță suferea de boala Parkinson și în ultimele luni era de negăsit
Natașa Raab a părăsit această lume! Celebra actriță suferea de boala Parkinson și în ultimele luni era de negăsit

“Coana Chiva” așa cum era cunoscută de publicul din Romania, a trecut în neființă la vârsta de 70 de ani.

În ultimele luni, colegii nu mai aveau vesti despre ceea ce se întâmpla cu ea. În urmă cu 3 ani, actrița fusese diagnosticată cu Parkinson.

Maria Panait, cea care juca în rolul “fiicei” Natasei Raab, a declarat în trecut că: ”În ultima vreme, nu ne-am mai văzut. (…) M-au luat atunci sub aripa lor ocrotitoare și Florin Zamfirescu și Natașa Raab.

N-am mai vorbit cu dânsa, a avut niște probleme, niște necazuri și cred că au afectat-o foarte mult. N-a mai răspuns la telefon. Sper din suflet să îi fie bine.”, a spus aceasta.

A murit Natașa Raab 

Citește și: ”Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală!” Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, chiar de acum câțiva ani

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură.” Ce s-a întâmplat cu Natașa Raab, după ce a fost dată dispărută

Și un apropiat al familiei a declarat în urma cu mai mult timp, că familia decise s-o interneze într-un centru special, pentru a putea fi îngrijită. 

“Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu că cineva să aibă grijă acasă de un bolnav.

Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă.”, a dezvăluit un apropiat de-al acesteia.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cea mai mare dramă a vieții sale a fost in momentul in care si-a pierdut soțul. In data de 14 septembrie 2019, Val Guțul de profesie medic, a încetat din viată din cauza cancerului la vezică, la doar 66 de ani. 

Marele actor, Florin Zamfirescu a tot căutat-o la telefon, dar nu a fost de găsit. "Să știți că eu am tot sunat-o, că să vorbim, că să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis.

N-a murit, că am fi auzit.  După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea! Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, că să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune.”, a  spus Florin Zamfirescu pentru Playtech, în luna martie.

a murit natasa raab



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură.” Ce s-a întâmplat cu Natașa Raab, după ce a fost dată dispărută

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies