Cătălin Scărlătescu a dezvăluit motivul pentru care a plătit o sumă mare de bani pentru o porție de mâncare de cartofi.
Acest preparat a reprezentat prima sa experiență în domeniul culinar și a fost momentul în care a început să se intereseze de arta culinară. Iată ce a povestit chef-ul despre începuturile sale în bucătărie!
Cine este Cătălin Scărlătescu
În prezent, Cătălin Scărlătescu este un cunoscut bucătar și jurat în emisiunea culinară cunoscută de toată lumea.
Începuturile sale în bucătărie sunt puțin cunoscute. La doar 16 ani, a început să lucreze ca ajutor de bucătar și a urmat ulterior cursurile unei școli culinare din București.
În timpul pandemiei, Cătălin Scărlătescu a deschis o bucătărie virtuală și un site de livrare pentru comenzi online, unde personal gătea alături de echipa sa și livra mâncare la domiciliu. Produsele erau prezentate pe un site, iar comenzile erau livrate la ușa clienților de către angajați.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cunoscut pentru utilizarea ingredientelor proaspete și locale în preparatele sale, vedeta a avut un succes enorm, dar puțini cunosc povestea din spatele începuturilor sale în bucătărie, care datează din copilăria sa, la vârsta de doar șapte ani, când a plătit o sumă mare de bani pentru o porție de cartofi.
Ce a declarat Cătălin Scărlătescu despre cea mai scumpă porție de mâncare
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit într-o recentă intervenție pentru presa românească despre cea mai scumpă mâncare pe care a cumpărat-o vreodată. Potrivit lui, la doar șapte ani, pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, a cheltuit o sumă mare de bani pentru a cumpăra o porție de cartofi. Acesta a fost îndrumat de bunica sa, care i-a dat sfaturi prin telefon despre cum să gătească cartofii.
„A fost o mâncare de cartofi pe la 7 ani și a fost cea mai scumpă mâncare din viața mea. Eram pe vremea lui Ceaușescu și am sunat-o pe bunica mea, am stat cu ea două ore la telefon să termin nebunia aia de mâncare și ne-a costat o grămadă de bani”, a povestit Cătălin Scărlătescu, în cadrul unei emisiuni TV.
Chef-ul a declarat că nu are nicio intenție să se retragă vreodată din bucătărie, fiind pasionat cu adevărat de această activitate. În schimb, conform spuselor sale, Doina Teodoru nu gătește decât ocazional acasă și se axează pe preparate simple.
Citește și: Ce ingredient secret folosește Cătălin Scărlătescu pentru cozonacul de Paște. Vei obține un gust unic