„Ne-a manipulat pe mine și pe sora mea. S-a folosit de noi până în ultima clipă.” Catinca Roman, declarații dureroase despre relația cu tatăl vitreg. Ce nu îi poate ierta lui Petre Roman?

„Ne-a manipulat pe mine și pe sora mea. S-a folosit de noi până în ultima clipă.” Catinca Roman, declarații dureroase despre relația cu tatăl vitreg. Ce nu îi poate ierta lui Petre Roman?
„Ne-a manipulat pe mine și pe sora mea. S-a folosit de noi până în ultima clipă.” Catinca Roman, declarații dureroase despre relația cu tatăl vitreg. Ce nu îi poate ierta lui Petre Roman?

Cantinca Roman a vorbit despre relația tensionată dintre ea și tatăl său vitreg. Vedeta nu s-a mai văzut cu Petre Roman de 9 ani.

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că fiica cea mare a Mioarei Roman, Catinca, a avut parte de o copilărie dificilă. Vedeta a declarat în numeroase rânduri că pe întreg parcursul copilăriei sale s-a simțit marginalizată din cauza faptului că nu era fiica biologică a lui Petre Roman. Ulterior, sora Oanei Roman a făcut declarații dureroase despre relația sa cu tatăl său vitreg.

Catinca Roman, mărturisiri dureroase despre copilăria sa

Citește și: „Am avut relații în care am suportat anumite lucruri pe care nu trebuia să le suport. Ne respectă, ne cunoaștem.” Catinca Roman, dezvăluiri neștiute despre relația cu Dan Bittman

Catinca Roman, declarații dureroase despre relația cu tatăl vitreg. Ce nu îi poate ierta lui Petre Roman?
Catinca Roman, declarații dureroase despre relația cu tatăl vitreg. Ce nu îi poate ierta lui Petre Roman?[Sursa foto: Facebook]

Catinca Roman este fiica Mioarei Roman și a lui Iosif Zilahy. După ce părinții săi s-au despărțit, creatoarea de modă a crescut alături de mama ei și de Petre Roman, cel care a adoptat-o pe fiica fostei sale soții.

Ulterior, din relația Mioarei cu Petre Roman a venit pe lume, Oana Roman, sora vitregă a Catincăi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Deși a trăit într-o familie înstărită și a avut-o alături pe mama, sora și tatăl său vitreg, Catinca nu a beneficiat de afecțiunea ambilor părinți, având o relație tensionată cu tatăl său vitreg.

Mai mult decât atât, vedeta s-a simțit marginalizată pentru simplul fapt că nu era fiica lui Petre Roman.

Am tot fost plimbată de la bunici, la bonă, la părinți și tot așa. M-am simțit în afara familiei, că nu eram fiica lui Petre Roman. A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui! Eram și introvertă, nu îi învinuiesc pe părinții mei, erau patru, dar nu comunicam prea bine cu niciunul.

La noi în familie trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur. Părinții nu ne spuneau: «te iubesc»!”, a declarat Catinca Roman în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu.

Catinca Roman, acuzații dure la adresa lui Petre Roman

Citește și: „Costă foarte mult, din păcate. Ea a stat într-un centru până în septembrie, care este foarte ok, unde prețurile sunt mai mici.” Oana Roman a dezvăluit cât plătește pentru azilul mamei sale

Catinca Roman, declarații dureroase despre relația cu tatăl vitreg. Ce nu îi poate ierta lui Petre Roman?
Catinca Roman, declarații dureroase despre relația cu tatăl vitreg. Ce nu îi poate ierta lui Petre Roman?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pe lângă tratamentul diferențiat de care a avut parte în copilărie, Catinca nu se poate împăca deloc cu faptul că Petre Roman a părăsit-o pe mama sa, care i-a fost alături o lungă perioadă.

Mai mult decât atât, vedeta îl acuză pe tatăl său vitreg că a manipulat-o atât pe ea, cât și pe sora sa, pentru a își atinge interesul și a afișa o imagine pozitivă în fața publicului, când, de fapt, realitatea era cu totul alta.

Conform spuselor sale, Catinca și Petre Roman nu s-au mai văzut de nouă ani, de la nunta Oanei Roman cu Marius Elisei, iar creatoarea de modă nu își dorește să îl mai vadă pe tatăl său vitreg sau să mai știe ceva despre acesta, fiind în continuare dezamăgită de comportamentul său față

de ea, de mama și de sora sa.

Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt supărată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat pe mine și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama. A fost un șoc pentru ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul. Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a mai spus Catinca Roman. Eu cu Petre Roman nu am mai vorbit niciodată de atunci. După ce a plecat de acasă, ne-am mai văzut doar o dată la nunta Oanei, însă doar de la distanță. Nu ne-am vorbit nici atunci. Dar ce poți să mai zici că nici Oana nu-și cunoaște fratele vitreg?! El a tăiat orice fel de legătură cu noi, a fost decizia lui, nu l-a influențat Silvia. El s-a supărat pe mine după ce am avut o discuție lungă la telefon. I-am spus atunci că eu am fost folosită drept tampon între el și mama. M-am simțit folosită, manipulată, totul ca să-i ușurez lui treaba cu mama .”, a dezvăluit Catinca Roman. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„M-am pregătit să mă retrag frumos.” Mioara Velicu, dezvăluiri dureroase despre momentul în care se va retrage de pe scenă. Ce hotărâre a luat celebra cântăreață

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies