„Ne-a trimis o bombă.” Ce i s-a întâmplat lui Brigitte Pastramă în ziua nunții. Vedeta a fost la un pas să își piardă viața!

„Ne-a trimis o bombă.” Ce i s-a întâmplat lui Brigitte Pastramă în ziua nunții. Vedeta a fost la un pas să își piardă viața!
„Ne-a trimis o bombă.” Ce i s-a întâmplat lui Brigitte Pastramă în ziua nunții. Vedeta a fost la un pas să își piardă viața!

Invitată în emisiunea "În Oglindă", difuzată pe canalul de YouTube theXclusive și moderată de Mihai Ghiță, Brigitte Pastramă s-a arătat mai sinceră ca niciodată. Vedeta și-a deschis inima în fața publicului și a vorbit fără ezitări despre prima sa dragoste, Tavi Sfăt, fostul ei soț și tatăl fiului său.

Brigitte Pastramă a povestit deschis cum s-a îndrăgostit de fostul ei partener și a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a menține relația lor.

Citește și: „Patru ani cu multe încercări” Ce se întâmplă între Brigitte și Florin Pastramă după patru ani de mariaj?

Ce i s-a întâmplat lui Brigitte Pastramă în ziua nunții

Fiind profund îndrăgostită de el, Brigitte a ales să fugă de acasă, în ciuda opoziției părinților săi, care nu erau de acord cu diferența de vârstă dintre cei doi, pentru a putea fi alături de bărbatul pe care-l iubea. În momentul în care a plecat de acasă, bruneta și-a luat viața în mâini și a trecut printr-o serie de provocări.

 „Eu la 19 ani am plecat de acasă.

Când l-am cunoscut pe primul meu soț. Părinții mei nu au fost de acord cu relația și am fugit de acasă. Am fugit cu un sac de cartofi și cu un televizor alb-negru, pur și simplu. Atunci mi-am luat viața în mâini. Lucrasem un an în București, la Zina Dumitrescu, câștigasem Miss Personalitate România, câștigasem câteva concursuri de manechine, dar încă locuiam cu ei. Apoi l-am cunoscut pe cel care a fost tatăl lui Robi, care a decedat.
Ei nu au fost de acord, era cu 13 ani mai în vârstă ca mine, ei considerau că era prea devreme pentru mine. Plus de asta, eu am fost fata mare și na, când au aflat că nu mai sunt, s-au supărat foarte tare. M-a pus mama să iau Biblia în mână și să jur și n-am mai putut, i-am spus adevărul și m-a bătut.(...) Tata mi-a pus condiții, ori mă despart de el, ori dacă nu să plec de acasă.
Mama mi-a zis: "Jură că tu nu te-ai culcat cu omul ăsta", și n-am putut, am spus adevărul. Atunci s-au supărat foarte tare și m-au pedepsit. Așa am plecat. Mi-am închiriat o garsonieră, el nu era din acel oraș. Părinții mei au crezut că o să fie doar o lecție și mă voi întoarce.”,
a dezvăluit Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce s-a întâmplat atunci când Brigitte și Tavi și-au unit destinele

În ziua în care Brigitte și Tavi au sărbătorit căsătoria lor, au avut parte de un incident nefericit care putea avea consecințe dramatice.

Cu toate că nunta lor trebuia să fie o zi de bucurie și fericire, Brigitte și Tavi s-au confruntat cu o situație extrem de periculoasă. Un fost partener de-al brunetei, cu care ea avusese o relație înainte de căsătoria cu Tavi, a trimis o bombă la locația nunții într-o încercare de a se răzbuna pentru alegerea ei.

Acest incident a pus în pericol viețile lor și a celor prezenți la eveniment.

„El era un om de afaceri, eu aveam 19 ani. M-am îndrăgostit de el iremediabil, eu îl vedeam numai pe el, făceam orice pentru el. Eu lucram în București, model, dar am venit că aveam o restanță. M-a invitat o prietenă la discotecă și m-a văzut el. După aia a început să mă sune, ne-am îndrăgostit, ne-am întâlnit pe ascuns.

Am renunțat de multe ori la cariera mea de model pentru Tavi, că era foarte gelos. Nu voiam să-l pierd, pur și simplu. Nu mă lăsa să muncesc, voia să mă întrețină el numai așa cu puțin, ca să nu-l părăsesc. Dar îl iubeam foarte mult și până la urmă chiar am acceptat asta. Dar, de exemplu, am avut o relație cu un bărbat foarte, foarte bogat, care în momentul în care m-am căsătorit cu el (n. red cu primul ei soț), ne-a trimis o bombă. M-am despărțit de Tavi pentru că eu mai aflam de iubitele lui, cum avea discoteci. M-am despărțit, că n-am mai suportat, după am avut o relație cu un tip foarte bogat. Și după aia Tavi a plâns, m-a cerut de nevastă și m-am măritat cu el și na, a explodat o bombă. Toată lumea s-a speriat. Dumnezeu m-a protejat", a mai dezvăluit Brigitte Pastramă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

Citește și: „Nu mai judecați.” Brigitte Pastramă, reacție dură, după ce a fost bârfită de doi români în Dubai



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Eu sunt șocată. Nici nu m-aș fi gândit vreodată să pățesc așa ceva” Brigitte Pastramă, declarații despre accidentul în care a fost implicată pe străzile din București

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies