„Ne-am bucurat să fim împreună. Isa a insistat!” Oana Roman și fiica sa, întâlnire emoționantă cu Mioara Roman, înainte să plece în vacanță!

„Ne-am bucurat să fim împreună. Isa a insistat!” Oana Roman și fiica sa, întâlnire emoționantă cu Mioara Roman, înainte să plece în vacanță!
„Ne-am bucurat să fim împreună. Isa a insistat!” Oana Roman și fiica sa, întâlnire emoționantă cu Mioara Roman, înainte să plece în vacanță!

Oana Roman și fiica sa au vizitat-o pe Mioara cu puțin timp înainte să plece în vacanță. Ce a dorit micuța să facă alături de bunica sa?

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Astfel, vedeta împărtășește cu aceștia fiecare moment din viața sa.

În momentul de față, fiica lui Petre Roman și micuța Isabela sunt împreună într-o vacanță la Cannes, petrecând clipe de bucurie una în compania celeilalte și făcându-și amintiri prețioase pentru toată viața. Cu toate acestea, înainte să zboare în Franța, cele două au vizitat-o pe Mioara Roman, care se află internată într-un centru luxos pentru bătrâni, acolo unde Oana Roman a hotărât să o

ducă pentru ca bătrâna să aibă parte de toată îngrijirea de care are nevoie.

Întâlnirea dintre bunică, mamă și fiică a fost de-a dreptul emoționantă, iar vedeta a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online acest moment.

Oana, Isa și Mioara Roman, clipe fericite petrecute împreună

Citește și: „Am făcut o criză de nervi. M-a scos din minți. Am simțit că o iau razna. Isa mă supără.” Oana Roman, enervată până peste cap de fiica sa! Cum a reacționat vedeta în astfel de momente

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: ”Avem lista și azi facem cumpărăturile.” Fiica Oanei Roman a făcut un gest emoționant pentru copiii cu o situație precară. Ce a postat vedeta pe rețelele de socializare

În urma acestei reuniuni, Oana Roman a fost foarte fericită că și-a putut vedea mama și fiica în același loc. Mai mult decât atât, Isa a fost foarte încântată să o vadă pe bunica sa și chiar a avut o idee foarte inspirată.

Copila a propus ca toate trei să iasă la aer pentru a admira împrejurimile.

De asemenea, de dragul bunicii sale, Isa a avut chiar grijă de aceasta, plimbând-o cu căruciorul prin curtea centrului unde aceasta se află internată.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta a împărtășit acest moment de poveste cu urmăritorii săi, spunând că pentru ea a fost un medicament pentru suflet, având în vedere cât de mult s-au bucurat una de cealaltă.

„Am surprins această imagine (nr. cu Isa și Mioara Roman). Am fost la mama și Isa a insistat să ieșim cu ea la o plimbare pe malul lacului, să admirăm fântânile și să simțim aerul proaspăt de pădure.

Apoi ne-am așezat și ne-am bucurat să fim împreună într-un loc atât de frumos. Pur și simplu am stat și ne-am uitat la lac și la pădure și ne-am ținut de mână.”, a scris Oana Roman, pe contul său de socializare.

Oana Roman, imagini emoționante cu fiica și cu mama sa, înainte să plece în vacanță!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„O să plângă fetele prin curtea școlii! Eu ce mă fac?!” Deea Maxer și-a exprimat teama în fața fiului său! Bruneta se află într-o situație delicată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies