Laura Cosoi a vorbit despre posibilitatea de a adopta un copil.
Laura Cosoi, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere.
La vârsta de 42 de ani, are o carieră de succes și o familie minunată, pe care a construit-o alături de soțul său, Cosmin Curticăpean. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, iar ulterior au venit pe lume cele trei fiice ale lor: Rita, Vera și Lara.
Invitată în cadrul podcastului moderat de către Damian Drăghici, Laura Cosoi a vorbit despre viața de familie, făcând dezvăluiri neașteptate.
Laura Cosoi își dorește să înfieze un copil
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Deși au deja o familie numeroasă, actrița și soțul său au discutat despre posibilitatea de a adopta un copil. Laura Cosoi susține că își dorește foarte mult lucrul acesta, însă momentan se teme să nu existe diferențe între copiii săi naturali și cel pe care vrea să îl adopte. Astfel, actrița caută alături de soțul său o cale prin care să gestioneze acest pas din punct de vedere emoțional.
„ Ne-am gândit la asta la un moment dat (nr. să adopte un copil). Am observat și la alte familii care au copii naturali și copii adoptați, e foarte greu de gestionat. E acolo ceva emoțional foarte greu de gestionat. Nu știu dacă am putea gestiona asta. Ne-am dori foarte mult. Nu am găsit încă rețeta în care ar putea să funcționeze, astfel încât să nu existe diferențele astea .”, a declarat Laura Cosoi.
Laura Cosoi, despre alimentație
În vârstă de 42 de ani și cu trei copii aduși pe lume, însărcinată fiind cu cel de-al patrulea, Laura Cosoi reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Vedeta a vorbit despre parcursul său culinar și despre alimentația sa din momentul de față.
„ Toată lumea mă întreba ce mănânc. Atunci când m-am mutat în București nu găteam, dar a trebuit să învăț să gătesc pentru mine. Am început să gătesc, să gătesc pentru prieteni. Făceam mese în familie. Influențată cumva de trecut, de bunicii, în general, mesele erau tradiționale ardelenești. Bunicii erau ardeleni. Totul se gătea ardelenește, cu tarhon, curechi, părădăi. La un moment dat, alimentația mea s-a schimbat și a devenit mai sofisticată. Am fost mult mai atentă. Am scos din carbohidrați, chiar și din proteină. Am mixat, nefiind neapărat radicală într-un sens. ”, a spus Laura Cosoi.