„Ne-am gândit la asta la un moment dat! Ne-am dori foarte mult.” Laura Cosoi și soțul său își doresc să adopte un copil! Ce îi împiedică pe aceștia să facă pasul cel mare?

„Ne-am gândit la asta la un moment dat! Ne-am dori foarte mult.” Laura Cosoi și soțul său își doresc să adopte un copil! Ce îi împiedică pe aceștia să facă pasul cel mare?
„Ne-am gândit la asta la un moment dat! Ne-am dori foarte mult.” Laura Cosoi și soțul său își doresc să adopte un copil! Ce îi împiedică pe aceștia să facă pasul cel mare?

Laura Cosoi a vorbit despre posibilitatea de a adopta un copil.

Laura Cosoi, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

La vârsta de 42 de ani, are o carieră de succes și o familie minunată, pe care a construit-o alături de soțul său, Cosmin Curticăpean. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, iar ulterior au venit pe lume cele trei fiice ale lor: Rita, Vera și Lara.

Acum, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean așteaptă venirea pe lume al celui de-al patrulea copil al lor, actrița fiind însărcinată.

Invitată în cadrul podcastului moderat de către Damian Drăghici, Laura Cosoi a vorbit despre viața de familie, făcând dezvăluiri neașteptate.

Laura Cosoi își dorește să înfieze un copil

Citește și: „Nu am avut bonă, dar ne-am ajutat reciproc. Singurul reper al meu a fost Cosmin, instinctul și copilul.” Laura Cosoi, despre cum reușește să se descurce în rolul de mamă, fără niciun ajutor

Laura Cosoi și soțul său își doresc să adopte un copil! Ce îi împiedică pe aceștia să facă pasul cel mare?
Laura Cosoi și fetițele sale [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Mamele ar fi bine să mai bată în retragere când copiii au familii, ca să-i pregătească pentru momentul în care ele nu vor mai fi.” Laura Cosoi, despre legătura specială pe care a avut-o cu mama

Deși au deja o familie numeroasă, actrița și soțul său au discutat despre posibilitatea de a adopta un copil. Laura Cosoi susține că își dorește foarte mult lucrul acesta, însă momentan se teme să nu existe diferențe între copiii săi naturali și cel pe care vrea să îl adopte. Astfel, actrița caută alături de soțul său o cale prin care să gestioneze acest pas din punct de vedere emoțional.

Ne-am gândit la asta la un moment dat (nr. să adopte un copil). Am observat și la alte familii care au copii naturali și copii adoptați, e foarte greu de gestionat. E acolo ceva emoțional foarte greu de gestionat. Nu știu dacă am putea gestiona asta. Ne-am dori foarte mult. Nu am găsit încă rețeta în care ar putea să funcționeze, astfel încât să nu existe diferențele astea .”, a declarat Laura Cosoi.

Laura Cosoi, despre alimentație

Laura Cosoi și soțul său își doresc să adopte un copil! Ce îi împiedică pe aceștia să facă pasul cel mare?
Laura Cosoi [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În vârstă de 42 de ani și cu trei copii aduși pe lume, însărcinată fiind cu cel de-al patrulea, Laura Cosoi reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Vedeta a vorbit despre parcursul său culinar și despre alimentația sa din momentul de față.

Toată lumea mă întreba ce mănânc. Atunci când m-am mutat în București nu găteam, dar a trebuit să învăț să gătesc pentru mine.

Am început să gătesc, să gătesc pentru prieteni. Făceam mese în familie. Influențată cumva de trecut, de bunicii, în general, mesele erau tradiționale ardelenești. Bunicii erau ardeleni. Totul se gătea ardelenește, cu tarhon, curechi, părădăi. La un moment dat, alimentația mea s-a schimbat și a devenit mai sofisticată. Am fost mult mai atentă. Am scos din carbohidrați, chiar și din proteină. Am mixat, nefiind neapărat radicală într-un sens. ”, a spus Laura Cosoi.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„A fost Cornel Păsat iubirea vieții tale?” Oana Roman, declarații neașteptate despre Cornel Păsat! Ce a spus vedeta despre fosta relație pe care a avut-o cu dansatorul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies