„Ne-am mutat în toiul nopții! Era de nerespirat! Încercăm să vedem cum ne recuperăm banii. Am rămas și fără voce” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de cuplu cu peripeții!

„Ne-am mutat în toiul nopții! Era de nerespirat! Încercăm să vedem cum ne recuperăm banii. Am rămas și fără voce” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de cuplu cu peripeții!
„Ne-am mutat în toiul nopții! Era de nerespirat! Încercăm să vedem cum ne recuperăm banii. Am rămas și fără voce” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de cuplu cu peripeții!

Gabrilea Cristea și Tavi Clonda au fost nevoiți să își caute altă cazare în miez de noapte, în Franța.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte vara aceasta de numeroase vacanțe în familie, alături de cele două fetițe ale lor. Cei doi soți nu au vrut să treacă vara fără o vacanță de cuplu, astfel încât, și-au făcut bagajele și au plecat într-o escapadă romantică în sudul Franței.

Cu toate acestea, au avut parte de o situație neplăcută atunci când au ajuns la hotelul unde aveau rezervare.

Cei doi soți au trăit clipe de groază, astfel încât au fost nevoiți să schimbe hotelul în miezul nopții.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, clipe de coșmar în vacanța din Franța

Citește și: ”Sper să nu dați cu hate și să vă bucurați!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au îndeplinit un vis. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de cuplu cu peripeții!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt foarte activi pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu fanii lor din mediul online. Astfel, ajunși în vacanța de cuplu din sudul Franței, cei doi soți au împărtășit cu admiratorii lor peripețiile prin care au trecut în prima noapte de cazare.

Prezentatoarea TV și artistul au fost nevoiți să își facă bagajele și să părăsească hotelul unde au fost cazați în miezul nopții deoarece camera lor nu era dotată cu aer condiționat.

Mai mult decât atât, din dorința de a se răcori, soția lui Tavi Clonda a rămas fără voce.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ne-am mutat în toiul nopții! Era de nerespirat! Ne facem bagajele! Ce credeți, după ce am fost super încântați, ne-am mutat pentru că nu se poate sta în apartament.

Este extrem de cald și nu avem aer condiționat. Încercăm să vedem cum ne recuperăm banii și ne luăm un alt hotel. Aici eram undeva la periferie, dar ne mutăm în centru, e complicate situația pentru că am rămas și fără voce din cauza faptului că am stat cu niște ventilatoare ”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de cuplu cu peripeții!

Gabriela Cristea, sfaturi importante de călătorie

Citește și: ”Știu că o să ziceți că e prea devreme pentru genul acesta de acțiuni, dar nu trebuie să existe fructul interzis.” Gabriela Cristea a fost ținta comentariilor negative pe rețelele de socializare. Ce a postat vedeta

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de cuplu cu peripeții!

În cele din urmă, cei doi soți au ajuns într-o cameră de hotel în conformitate cu nevoile pe care le au și care, potrivit informațiilor oferite de cei doi, este mult mai bine amplasată decât cea de la care au plecat în miez de noapte.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cât a costat sejurul Gabrielei Cristea

Cu puțin timp în urmă, prezentatoarea TV le spunea fanilor că este mulțumită de prețul pe care l-a plătit pentru cazare.

„Cazarea nu a fost cea mai ieftină, dar nici cea mai scumpă. Am plătit cam 100 si ceva de euro pe noapte și în afară de cazare, nu ne oferă absolut nimic. Pentru zona în care suntem noi, la Cannes, este o cazare decentă și de bun simț.”, a mărturisit vedeta.

Dat fiind experiența pe care a acumulat-o pe parcursul vacanțelor sale, dar și experiența neplăcută din cadrul escapadei de cuplu, Gabriela Cristea le-a oferit urmăritorilor săi sfaturi prețioase de luat în calcul pentru călătorii, astfel încât să nu treacă și ei prin această experiență neplăcută.

 „ Dragilor, în momentul în care vă faceți rezervările, aveți grijă și bifați toate căsuțele. Inclusiv dacă vreți televizor cu ecran plat sau dacă vreți să vă aștepte cineva cu flori în gară, totul se poate bifa că altfel pățiți cum am pățit noi .”, a fost sfatul oferit de Gabriela Cristea în mediul online.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Nu sunt bolnav incurabil. Nu am cancer la colon. Mă las de muzică în decembrie.” Jador, adevărul despre boala cu care s-a confruntat! Care este adevăratul motiv pentru care se lasă de muzică

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies