„Ne-am trezit într-o zi că i s-a închis mânuța și că a început să șchiopăteze cu piciorul stâng. Am sunat la doctor, iar el a zis acum, direct, la spital.” Mihai Onilă a trecut prin cea mai mare durere din viața lui, după ce și-a pierdut fetița

„Ne-am trezit într-o zi că i s-a închis mânuța și că a început să șchiopăteze cu piciorul stâng. Am sunat la doctor, iar el a zis acum, direct, la spital.” Mihai Onilă a trecut prin cea mai mare durere din viața lui, după ce și-a pierdut fetița
„Ne-am trezit într-o zi că i s-a închis mânuța și că a început să șchiopăteze cu piciorul stâng. Am sunat la doctor, iar el a zis acum, direct, la spital.” Mihai Onilă a trecut prin cea mai mare durere din viața lui, după ce și-a pierdut fetița

Mihai Onilă, fondatorul trupei AXXA, a experimentat o suferință profundă în urma trecerii neașteptate în neființă a fiicei sale de numai 10 ani. Acest talentat artist a mărturisit că, în acel moment tragic, sensul vieții lui a dispărut.

La șapte ani de la tragicul deces al fiicei sale, Mihai Onilă a împărtășit cu durere amintirile din acea perioadă. În acel moment devastator, pierderea prematură a copilei sale din cauza unei boli a adâncit golul din sufletul său și a contribuit la ruperea relației sale cu soția sa, care a dus în cele din urmă la divorț.

Citește și: „Când spun plănuită, înseamnă că nu noi am plănuit-o, ci era deja în planul divin stabilită mutarea.” Ce afacere a început Mihai Onilă, alături de soția lui

Mihai Onilă a trecut prin cea mai mare durere din viața lui, după ce și-a pierdut fetița de zece ani

După ce a decis să se retragă din industria muzicală, în 2014, a făcut o schimbare de viață radicală, mutându-se în Belgia. Aici, și-a găsit un nou scop, începând o nouă carieră ca șofer pentru o companie de livrări.

Cu toate că a trecut prin adaptarea la un nou mediu și la o altă profesie, doi ani mai târziu a trebuit să facă față celei mai cumplite tragedii din viața

sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fiica sa, Oana Emily Hope, a fost răpusă de cancer, la vârsta fragedă de doar 10 ani. Pentru Mihai Onilă, pierderea acesteia a fost o lovitură de neînchipuit. Artistul a dezvăluit că a fost extrem de dificil pentru el să accepte realitatea morții fetiței sale, iar în momentele de durere profundă, și-a dorit să-i fie alături și să se poată alătura ei în eternitate.

Așadar, această tragedie a adus cu ea o suferință inimaginabilă pentru artistul Mihai Onilă.

„Ne-am trezit într-o zi că i s-a închis mânuța și că a început să șchiopăteze cu piciorul stâng. Am sunat la doctor, iar el a zis acum, direct, la spital. Ne-a zis să-i dăm voie să investigheze și să lăsăm copilul o noapte. A doua zi m-a sunat doctorul și mi-a zis să vin să discutăm.

Copilul va pleca în șase luni. Și așa a fost, cu o zi înainte de șase luni s-a stins. Atunci am zis gata, pentru că eu am transferat sufletul meu în copilul meu, am considerat că dacă a plecat copilul meu, trebuie să plec și eu. Și m-am hotărât să ies de aici. Stăteam acasă, foarte afectat, nu mai puteam să merg pe picioare, îmi căzuse părul, am făcut diabet, nu mai puteam să mănânc nimic, luam două-trei pastile pe zi.
Doar că nu s-a făcut voia mea.”,
a declarat Mihai Onilă în cadrul podcastului Altceva.

Mihai Onilă a precizat că după moarte fiica lui a luat legătura cu el

Mihai Onilă a mărturisit că într-un moment de tristețe profundă, stătea în baie și plângea, iar fiica lui a apărut lângă el și l-a întrebat de ce este supărat.

Micuța l-a încurajat să nu mai joace rolul unei persoane rănite și să înceapă să se repoziționeze față de viață și spirit.

„Stăteam în baie și plângeam ca orice suflet care crede că a pierdut ceva. Și ea apare lângă mine și mă strigă: ‘tati, tati! De ce plângi, de ce ești supărat? Tu simți că eu sunt bine, nu mai am nimic, nu mă mai doare nimic.

Nu am nicio problemă! Simți? Vorbind cu tine, știi că sunt vie? Atunci de ce joci rolul celui rănit, celui care a pierdut ceva? Eu sunt aici cu tine. Momentul acela a fost ca un ciocan în cap pentru mine. În ce postură mă pun singur? Și ușor, ușor am ieșit de acolo. Și am zis să o iau ușor de la început și să mă repoziționez față de viață, față de spirit. În prima perioadă după ce a plecat, cred că dialogam din oră în oră. Mă preocupa doar starea ei de bine. Într-o zi, din nou m-a întrebat: ‘tati, ce vrei? Am treabă acum! M-am pierdut! Voiam doar să știu că e bine. Și mi-a zis: ‘Tati, eu fac studii, eu muncesc aici.”, a mai dezvăluit Mihai Onilă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Mihai Onilă s-a căsătorit cu Laura, aleasa inimii sale

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Dinu Maxer. „Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies