„Ne-au făcut să nu vorbim”. Betty Salam, despre conflictul cu Roxana Dobre. De ce nu se înțeleg cele două

 Betty Salam, despre conflictul cu Roxana Dobre
Betty Salam, despre conflictul cu Roxana Dobre

Betty Salam a vorbit despre relația cu tatăl său, dar și despre motivul neînțelegerilor dintre ea și Roxana Dobre.

Betty Salam se poate declara cea mai fericită femeie, căci până la vârsta de 21 de ani a reușit să își construiască o carieră de invidiat, dar și o familie minunată. Este căsătorită și are deja un copil cu soțul ei, mai precis un băiețel care îi aduce motive de bucurie în fiecare zi.

Invitată în cadrul unui podcast, Betty Salam a făcut o serie de mărturisiri total neașteptate legat de viața ei privată! Iată ce spune fiica manelistului:

Citeste si: Raluca Bădulescu, mărturisiri despre prima ei meserie. Cu ce s-a ocupat înainte de a deveni celebră: „Nu era de mine”

 Betty Salam, despre conflictul cu Roxana Dobre
Betty Salam, despre conflictul cu Roxana Dobre[Sursa foto: Instagram]

Betty Salam a sărutat o femeie

În cadrul podcastului Fiță cu Adiță, Betty a făcut față cu brio întrebărilor, reușind astfel să dea răspunsuri care i-au lăsat mască pe toți. Ei bine, fata lui Florin Salam recunoaște că a fost atrasă de o femeie la un moment dat, însă nimic mai mult.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Betty: Da, am fost atrasă de o femeie. Dar, am rămas doar cu gândul.

Adiță: Măcar un sărut dacă îi furai.

Betty: Asta nu se spune”, a fost răspunsul artistei.

Citeste si: „Bărbatul oricum înșală” Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri neașteptate despre infidelitatea în cuplu

 Betty Salam, despre conflictul cu Roxana Dobre
Betty Salam, despre conflictul cu Roxana Dobre[Sursa foto: Instagram]

Betty Salam, despre conflictul cu Roxana Dobre

Fiica manelistului a vorbit deschis și despre relația cu soția tatălui său, Roxana Dobre. În spațiul public au apărut diverse informații potrivit cărora Betty nu o suportă pe Roxana Dobre și că nici tânără nu prea o are la inimă.

„Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce.

Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene. O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră.», a mărturisit Betty Salam, în emisiunea lui Adiță Voicu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!” Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies