„Ne băteam și ne certam foarte des. La volan fiind, s-a întors să mă lovească!” Andreea Popescu, mărturisiri neștiute despre relația cu Delia! Ce i-a făcut artista fostei sale dansatoare

„Ne băteam și ne certam foarte des. La volan fiind, s-a întors să mă lovească!” Andreea Popescu, mărturisiri neștiute despre relația cu Delia! Ce i-a făcut artista fostei sale dansatoare
„Ne băteam și ne certam foarte des. La volan fiind, s-a întors să mă lovească!” Andreea Popescu, mărturisiri neștiute despre relația cu Delia! Ce i-a făcut artista fostei sale dansatoare

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a vorbit despre relația pe care o avea cu artista atunci când lucrau împreună.

Pe Andreea Popescu și Delia le-au legat atât o relație profesională, cât și una de prietenie. Cele două au lucrat împreună timp de 4 ani, Andreea fiind dansatoarea Deliei și participând cu ea la numeroase evenimente pe care artista le-a susținut. Ulterior, însă, viețile lor au luat-o pe alte drumuri, iar Andreea și Delia s-au despărțit din punct de vedere profesional în anul 2011.

Acum, la mai bine de un deceniu de când Andreea Popescu s-a separat de Delia, fosta dansatoare a făcut mărturisiri neașteptate despre relația pe care o avea cu artista.

Tensiunile dintre Andreea Popescu și Delia ajungeau la violență fizică

Citește și: „Mâine mă operez. Când aveam trei ani m-a mușcat cățelul, destul de tare, destul de grav și era să mor.” Andreea Popescu va avea parte de o intervenție la față

 Andreea Popescu, mărturisiri neștiute despre relația cu Delia! Ce i-a făcut artista fostei sale dansatoare
Andreea Popescu și Delia [Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Andreea Popescu. „Am tânjit după dragostea de Hristos”

În cadrul unui interviu pentru Playtech.ro, Andreea Popescu a vorbit despre cum decurgea relația dintre ea și Delia. Fosta dansatoare a făcut declarații neașteptate despre tensiunile care existau între cele două, mărturisind că uneori se ajungea chiar și la violență fizică. Cu toate acestea, Andreea susține că ea și Delia erau foarte bune prietene, în ciuda certurilor pe care acestea le aveau foarte des.

Ne-am și bătut, în mașină. Ne băteam și ne certam foarte des, după care ne împăcam imediat. Într-o prietenie nu te cerți? Odată, așa de tare am enervat-o, încât, la volan fiind, s-a întors să mă lovească. Dar eram foarte apropiate și ne-am susținut mult. Era cea mai bună prietenă a mea, eu pentru ea la fel, ne completam. Ea nu a avut atitudinea asta vizavi de mine, eram egale.

”, a declarat Andreea Popescu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Popescu a vorbit despre răutatea oamenilor

 Andreea Popescu, mărturisiri neștiute despre relația cu Delia! Ce i-a făcut artista fostei sale dansatoare
Andreea Popescu[Sursa foto: Instagram]

De când s-a despărțit din punct de vedere profesional de Delia, viața Andreei a luat o cu totul altă întorsătură. A renunțat la scenă pentru a-și întemeia o familie, iar acum fosta dansatoare este căsătorită și are trei copii. Andreea este foarte activă în mediul online, acolo unde și-a format o comunitate de persoane care îi sunt alături și o urmăresc la orice pas.

Cu toate acestea, fosta dansatoare a observat o ipocrizie tot mai des întâlnită în mediul online, acolo unde oamenii vorbesc despre iubire, dar de fapt, fac gesturi urâte față de persoanele din viața lor.

« Vorbim despre iubire, dar nu știm ce e aia iubire. Pe partea de social media, mereu „Vai, iubire, dragostea, ne iubim”. Nu! Tu nu îți iubești aproapele. O jignești pe prietena ta, îți înjuri familia, îl umilești pe cel de lângă tine.

Unde e iubirea? Dar vorbim despre iubire... », a spus Andreea Popescu pentru sursa mai sus menționată.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Femeile din generația mea erau femei! Fetele sunt alea care fac primul pas și este mare greșeală.” Vica Blochina critică femeile din ziua de astăzi!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies