„Ne mai permitem. Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație.” Ce relație au în prezent Ramona Olaru și Cuza?

„Ne mai permitem. Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație.” Ce relație au în prezent Ramona Olaru și Cuza?
„Ne mai permitem. Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație.” Ce relație au în prezent Ramona Olaru și Cuza?

Ramona Olaru a pus capăt speculațiilor și a dezvăluit starea actuală a relației ei cu Cuza, după mai bine de doi ani de la despărțirea lor.

Într-un interviu de acum câteva luni, vedeta a făcut declarații surprinzătoare despre fostul său partener, cu care a avut o relație presărată cu momente bune și dificile. Deși separarea lor a fost marcată de conflicte, se pare că acum au ajuns la o înțelegere și pot să declare că acceptă situația actuală.

Citește și: „M-am îndrăgostit la prima vedere! Doamne, după atâția ani, credeam ca nu mai e posibil” Ramona Olaru, iubește din nou! Cine este bărbatul misterios, care i-a sucit mințile blondinei

Ce relație au în prezent Ramona Olaru și Cuza

Ramona Olaru a subliniat că între ea și Cuza nu există alt tip de relație decât cea profesională, iar amândoi respectă această limită. Cu toate acestea, ea a menționat că este normal să comunice în contextul interacțiunilor frecvente la evenimentele de muncă și în afara lor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație decât cea profesională, dar dacă lucrurile s-au dus în timp și au trecut și cele bune și cele rele, și nervii și fericirea și s-au dus, au rămas în urmă, acum rămâi cu un om cu care trebuie să lucrezi și să dai tot ce e mai bun. Eu tot timpul am mers pe chestia asta: atâta timp cât ești la muncă, ești profesionist sută la sută, nu contează ce se întâmplă când ai ieșit pe ușă.

Dar da, acum avem o relație ok, vorbim și dacă ne vedem și în afară și la evenimente, că totuși suntem aceiași oameni.”, a mărturisit Ramona Olaru, pentru playetch.ro. 

Ramona Olaru, despre aparițiile cu fostul iubit

Ramona Olaru a explicat o situație anterioară în care a postat un videoclip cu Cuza, făcându-se speculații despre o posibilă împăcare.

Blondina a clarificat că acel moment a fost unul amuzant, inclus într-o glumă cu colegii ei, motiv pentru care nu l-a exclus pe Cuza. De asemenea, a subliniat că în prezent au o relație bună și se simt confortabil să facă astfel de glume.

„Și ne mai permitem o glumă, o caterincă și atunci eu făcusem un oarecare trend de la nunți și arătam pe toți bărbații, colegii mei, cum s-au îmbrăcat la nunțile respective.

Și atunci ar fi fost aiurea să nu-l postez și pe colegul Cuza cu care acum lucrez din ce în ce mai bine.”, a mai spus Ramona Olaru, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: „Toți au fost la un moment dat deranjați de poziția mea, de tot ce realizez, de tot ce primesc de la viață și de tot ce pot face.” Ce a mărturisit Ramona Olaru despre viața ei amoroasă

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cătălin Cazacu, sărut pasional cu o blondă focoasă la malul mării! Cine este noua cucerire a fostului iubit al Ramonei Olaru

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies