,,Ne va aduce exact ceea ce ne dorim.” Lidia Fecioru, despre cum ne putem îndeplini dorințele în 2023

 Lidia Fecioru, despre cum ne putem îndeplini dorințele în 2023
Lidia Fecioru, despre cum ne putem îndeplini dorințele în 2023

Lidia Fecioru a venit cu câteva sfaturi importante, pe care trebuie să le urmăm, dacă ne dorim să avem un an bun în care să ne se îndeplinească toate dorințele.

Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem face ca ceea ce ne dorim noi să devină realitate.

Citește și: Cine este Marcela Fota. „Pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață!”

Lidia Fecioru, despre cum ne putem îndeplini dorințele

Anul Nou vine cu pași repezi, iar din acest motiv mulți oameni ar trebui să își facă o listă de dorințe.

Pentru a reuși și pentru a ne bucura de toate lucrurile pe care ni le dorim, bioenergoterapeuta a venit cu câteva sfaturi de care trebuie să ținem cont.

„Sufletul este legat cu Universul, iar dorințele noastre sunt ca niște biluțe cărora noi le dăm drumul în Univers și ca atomii, se apropie de ea un atom și se mărește, se apropie iar și tot se mărește, și tot așa până când se face o bulă foarte mare.

Deci, cam astea sunt și dorințele noastre. Noi, când le dăm drumul în atmosferă, gândul nostru nu spune doar o dată și gata, important e să nu spunem niciodată „nu”. Cuvântul „nu” nu trebuie să existe”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ea a menționat care este ritualul pe care trebuie să îl urmăm, daca vrem ca dorințele noastre să se îndeplinească.

„Important este să ne scriem pe foaie dorința, să îi dăm foc și să îi dăm drumul, să o suflăm afară. Credința și tăria noastră de a crede în ceva întotdeauna ne va transforma și ne va aduce exact ceea ce ne dorim. Dacă avem un pic de îndoială, ne schimbăm dorința obligatoriu, pentru că cea cu îndoială este o dorință moartă din fașă.”, a

mai dezvăluit Lidia Fecioru.

Citește și: „Viața trebuie trăită în clipe.” Lidia Fecioru, șase metode cu care poți cuceri orice persoană și care nu vor da greș

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

De ce ne certăm cu familia de sărbători

Lidia Fecioru a spus că principalele motive pentru care oamenii se ceartă chiar în preajma sărbătorilor sunt cumpărăturile.

„Discuțiile apar încă de la cumpărături. Unii se uită la invitaţi sau unde se duc ca musafiri şi se uită la ce cadouri să cumpere Cadourile trebuie cumpărate în funcţie de ce poartă omul.

Îi cumperi ceva ce ar purta. Coşurile cu produse sunt o idee foarte bună. Poţi să pui şi nişte salam. Din păcate, este mai greu acum financiar. Poţi să faci o bucurie, totuşi. Sunt şi mulţi bătrâni care nu îşi permit. Un coş îl poţi să-l faci unui om sărac. Mâinile care dăruiesc miros a trandafir", a spus Lidia Fecioru.

Citește și: „Există destul de multe riscuri”. Lavinia Petrea nu mai vrea să rămână însărcinată! Ce discuții a purtat cu medicul



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Viața trebuie trăită în clipe.” Lidia Fecioru, șase metode cu care poți cuceri orice persoană și care nu vor da greș

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies