„Nebunie!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns cu fiicele la spital! Care este starea de sănătate a celor două fetițe?

„Nebunie!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns cu fiicele la spital! Care este starea de sănătate a celor două fetițe?
„Nebunie!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns cu fiicele la spital! Care este starea de sănătate a celor două fetițe?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au dus pe Victoria și Iris la medic.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii pe care Gabriela Cristea o prezenta în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. Din rodul iubirii lor au apărut două fetițe, Victoria și Iris, care sunt mândria părinților.

Astfel, de cât cele două fetițe au apărut în viața lor, prezentatoarea TV și artistul au trebuit să se împartă între viața profesională și cea de familie, reușind să facă față cu brio provocărilor din viața de părinte.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au dus cele două fiice la spital

Citește și: „Le este cam suficient să se joace amândouă, dar la un moment dat Victoria se împrietenește un pic mai repede pentru că este un pic mai mare și găsește copii.” Ce vor face Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru fiicele lor, atunci când merg în vacanță

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns cu fiicele la spital! Care este starea de sănătate a celor două fetițe?
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns cu fiicele la spital! Care este starea de sănătate a celor două fetițe?[Sursa foto: wowbiz]

Cei doi soți sunt foarte activi pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășesc cu fanii lor activitățile din viața de zi cu zi. De data aceasta, Tavi Clonda și Gabriela Cristea le-au fus pe cele două fetițe ale lor la doctor,  înainte să plece în concediu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Artistul a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, în care le povestește urmăritorilor lui că se află la o clinică privată, împreună cu Gabriela și copiii lor.

Cei doi părinți sunt foarte atenți în privința creșterii celor două fetițe, iar de aceea, s-au gândit că înainte să plece în concediu ar trebui ca Iris și Victoria să facă un set de analize medicale. Zis și făcut, astfel încât artistul a postat un filmuleț în care cele două fetițe sunt liniștite și colorează, înainte de a intra în cabinetul medicului.

La rândul său, Gabriela Cristea se întreabă dacă atmosfera va fi la fel de plăcută și după ce micuțele își fac analizele.

Tavi Clonda: „Și am ajuns la analize! Facem analize la copii! Ei acum colorează, desenează, scriu.”

Gabriela Cristea: „Ma întreb dacă și după analize va fi la fel...”

Tavi Clonda: „Nebunie!”, a fost dialogul pe care l-au purtat Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns cu fiicele la spital! Care este starea de sănătate a celor două fetițe?
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns cu fiicele la spital! Care este starea de sănătate a celor două fetițe?[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„M-aș mai vedea mireasă, abia aștept. Cred că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele” Claudia Ghițulescu, pregătită să se mărite a doua oară, după ce a fost înșelată de primul soț

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies