Negresa cu gem de zmeura si glazura de ciocolata! Uite ce usor se prepara

Negresa cu gem de zmeura si glazura de ciocolata! Uite ce usor se prepara
Negresa cu gem de zmeura si glazura de ciocolata! Uite ce usor se prepara

Daca ai pofta de un desert delicios, incearca aceasta reteta de negresa cu gem de zmeura.

 

Ingrediente:
120 gr ciocolata, tocata
3/4 ceasca unt nesărat
2 cani de zahar
3 oua
1 lingurita vanilie
1 cană faina
3/4-1 ceasca gem de zmeura
3/4 cană frişcă
180gr ciocolată amaruie, tocata
zmeura, pentru servire
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata impreuna cu
untul la bain-marie. Scoateţi castronul de la bain-marie şi se incorporeaza zahărul. Se amestecă bine. Se incorporeaza ouăle, vanilie, se amestecă bine. Adaugati făină şi se amestecă până la omogenizare. Intr-o tava de copt, se aseaza folie de aluminiu.
Se toarna aluatul si se uniformizeaza. Coaceţi la 170C pentru 25-35 minute. Se lasă să se răcească complet. Răspânditi gem de zmeura într-un strat subţire pe partea de sus.
Pentru prepararea glazurii de ciocolata, intr-o cratiţă mică, se aduce la foc mic frisca si incalziti bine, opriti focul.Se adauga ciocolata si se amesteca pana este topita. Se toarnă glazura de ciocolata peste stratul gem şi răspânditi pana se uniformizeaza. Dati la frigider pentru cel puţin 1 oră.
Scoateti din tava si taiati. Serviti rece cu zmeura, scrie restaurantedelux.ro.

Ingrediente:

120 gr ciocolata, tocata
3/4 ceasca unt nesărat
2 cani de zahar
3 oua
1 lingurita vanilie
1 cană faina
3/4-1 ceasca gem de zmeura
3/4 cană frişcă
180gr ciocolată amaruie, tocata
zmeura, pentru servire

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata impreuna cu untul la bain-marie. Scoateţi castronul de la bain-marie şi se incorporeaza zahărul.

Se amestecă bine. Se incorporeaza ouăle, vanilie, se amestecă bine. Adaugati făină şi se amestecă până la omogenizare. Intr-o tava de copt, se aseaza folie de aluminiu. 

Se toarna aluatul si se uniformizeaza. Coaceţi la 170C pentru 25-35 minute. Se lasă să se răcească complet. Răspânditi gem de zmeura într-un strat subţire pe partea de sus. 

Pentru prepararea glazurii de ciocolata, intr-o cratiţă mică, se aduce la foc mic frisca si incalziti bine, opriti focul.Se
adauga ciocolata si se amesteca pana este topita. Se toarnă glazura de ciocolata peste stratul gem şi răspânditi pana se uniformizeaza. Dati la frigider pentru cel puţin 1 oră. 

Scoateti din tava si taiati. Serviti rece cu zmeura, scrie restaurantedelux.ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Elisabeta Lipă, invitată duminică, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 23:00, la Kanal D

Vești proaste pentru Gabriela Cristea! Ce s-a aflat după demisia de la Antena Stars EXCLUSIV

Jador, dat de gol de Bogdan Mocanu! Ce a făcut cu o seară înainte să anunțe că devine tătic?!

Tudor Chirilă, adevărul despre sumele de bani primite în campaniile electorale: "Trăim vremurile în care trădătorii strigă trădătorii". Cântărețul pune STOP speculațiilor și spune ce s-a întâmplat, de fapt

Incursiune de neuitat în Orașul florilor

Ce emisiuni și filme urmărești weekendul acesta, 29 - 30 martie, la Kanal D? Program TV actualizat

Bomba ecologică ce pune în pericol viețile românilor! Dezvăluiri EXCLUSIVE


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies