Negresa cu gem de zmeura si glazura de ciocolata! Uite ce usor se prepara

Negresa cu gem de zmeura si glazura de ciocolata! Uite ce usor se prepara
Negresa cu gem de zmeura si glazura de ciocolata! Uite ce usor se prepara

Daca ai pofta de un desert delicios, incearca aceasta reteta de negresa cu gem de zmeura.

 

Ingrediente:
120 gr ciocolata, tocata
3/4 ceasca unt nesărat
2 cani de zahar
3 oua
1 lingurita vanilie
1 cană faina
3/4-1 ceasca gem de zmeura
3/4 cană frişcă
180gr ciocolată amaruie, tocata
zmeura, pentru servire
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata impreuna cu
untul la bain-marie. Scoateţi castronul de la bain-marie şi se incorporeaza zahărul. Se amestecă bine. Se incorporeaza ouăle, vanilie, se amestecă bine. Adaugati făină şi se amestecă până la omogenizare. Intr-o tava de copt, se aseaza folie de aluminiu.
Se toarna aluatul si se uniformizeaza. Coaceţi la 170C pentru 25-35 minute. Se lasă să se răcească complet. Răspânditi gem de zmeura într-un strat subţire pe partea de sus.
Pentru prepararea glazurii de ciocolata, intr-o cratiţă mică, se aduce la foc mic frisca si incalziti bine, opriti focul.Se adauga ciocolata si se amesteca pana este topita. Se toarnă glazura de ciocolata peste stratul gem şi răspânditi pana se uniformizeaza. Dati la frigider pentru cel puţin 1 oră.
Scoateti din tava si taiati. Serviti rece cu zmeura, scrie restaurantedelux.ro.

Ingrediente:

120 gr ciocolata, tocata
3/4 ceasca unt nesărat
2 cani de zahar
3 oua
1 lingurita vanilie
1 cană faina
3/4-1 ceasca gem de zmeura
3/4 cană frişcă
180gr ciocolată amaruie, tocata
zmeura, pentru servire

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata impreuna cu untul la bain-marie. Scoateţi castronul de la bain-marie şi se incorporeaza zahărul.

Se amestecă bine. Se incorporeaza ouăle, vanilie, se amestecă bine. Adaugati făină şi se amestecă până la omogenizare. Intr-o tava de copt, se aseaza folie de aluminiu. 

Se toarna aluatul si se uniformizeaza. Coaceţi la 170C pentru 25-35 minute. Se lasă să se răcească complet. Răspânditi gem de zmeura într-un strat subţire pe partea de sus. 

Pentru prepararea glazurii de ciocolata, intr-o cratiţă mică, se aduce la foc mic frisca si incalziti bine, opriti focul.Se
adauga ciocolata si se amesteca pana este topita. Se toarnă glazura de ciocolata peste stratul gem şi răspânditi pana se uniformizeaza. Dati la frigider pentru cel puţin 1 oră. 

Scoateti din tava si taiati. Serviti rece cu zmeura, scrie restaurantedelux.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies