Negresa cu gem de zmeura si glazura de ciocolata! Uite ce usor se prepara

Negresa cu gem de zmeura si glazura de ciocolata! Uite ce usor se prepara
Negresa cu gem de zmeura si glazura de ciocolata! Uite ce usor se prepara

Daca ai pofta de un desert delicios, incearca aceasta reteta de negresa cu gem de zmeura.

 

Ingrediente:
120 gr ciocolata, tocata
3/4 ceasca unt nesărat
2 cani de zahar
3 oua
1 lingurita vanilie
1 cană faina
3/4-1 ceasca gem de zmeura
3/4 cană frişcă
180gr ciocolată amaruie, tocata
zmeura, pentru servire
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata impreuna cu untul la bain-marie. Scoateţi castronul de la bain-marie şi se incorporeaza zahărul. Se amestecă bine. Se incorporeaza ouăle, vanilie, se amestecă bine. Adaugati făină şi se amestecă până la omogenizare. Intr-o tava de copt, se aseaza folie de aluminiu.
Se toarna aluatul si se uniformizeaza. Coaceţi la 170C pentru 25-35 minute. Se lasă să se răcească complet. Răspânditi gem de zmeura într-un strat subţire pe partea de sus.
Pentru prepararea glazurii de ciocolata, intr-o cratiţă mică, se aduce la foc mic frisca si incalziti bine, opriti focul.Se adauga ciocolata si se amesteca pana este topita. Se toarnă glazura de ciocolata peste stratul gem şi răspânditi pana se uniformizeaza. Dati la frigider pentru cel puţin 1 oră.
Scoateti din tava si taiati. Serviti rece cu zmeura, scrie restaurantedelux.ro.

Ingrediente:

120 gr ciocolata, tocata
3/4 ceasca unt nesărat
2 cani de zahar
3 oua
1 lingurita vanilie
1 cană faina
3/4-1 ceasca gem de zmeura
3/4 cană frişcă
180gr ciocolată amaruie, tocata
zmeura, pentru servire

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata impreuna cu untul la bain-marie. Scoateţi castronul de la bain-marie şi se incorporeaza zahărul.

Se amestecă bine. Se incorporeaza ouăle, vanilie, se amestecă bine. Adaugati făină şi se amestecă până la omogenizare. Intr-o tava de copt, se aseaza folie de aluminiu. 

Se toarna aluatul si se uniformizeaza. Coaceţi la 170C pentru 25-35 minute. Se lasă să se răcească complet. Răspânditi gem de zmeura într-un strat subţire pe partea de sus. 

Pentru prepararea glazurii de ciocolata, intr-o cratiţă mică, se aduce la foc mic frisca si incalziti bine, opriti focul.Se adauga ciocolata si se amesteca pana este topita. Se toarnă glazura de ciocolata peste stratul gem şi răspânditi pana se uniformizeaza. Dati la frigider pentru cel puţin 1 oră. 

Scoateti din tava si taiati. Serviti rece cu zmeura, scrie restaurantedelux.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Irina Loghin a cules leurdă cu mâna ei! Care este locul în care merge de mai bine de 50 de ani? "Veneam când aveam copiii mici, mă aducea soțul la pădure și el pleca și venea seara să mă ia!"

Vești proaste pentru Gabriela Cristea! Ce s-a aflat după demisia de la Antena Stars EXCLUSIV

Jador, dat de gol de Bogdan Mocanu! Ce a făcut cu o seară înainte să anunțe că devine tătic?!

Cum s-a întâmplat, de fapt, tragedia din staţia Eroilor: "Chiar când acesta intra în staţie" Martorii scot la iveală detalii cutremurătoare despre fata de 15 ani care s-a aruncat în fața metroului

Înșală orice bărbat care se află într-o relație sau nu, conform Cristinei Șișcanu? "Așa și femeia poate... eu nu cred că în zilele noastre mai există această diferență între bărbat și femeie legat de înșelat!"

Laura și Dorobanțu, la un pas de a se săruta! Cei doi concurenți au avut parte de o provocare de senzație în Casa iubirii! „Și-au atins buzele!” Iată cum a reacționat Sorin

Ea este Mălina, iubita tânărului care a intrat cu mașina într-un TIR. Mesaj cutremurător după moartea lui Alex: „Te voi iubi mereu, așa cum ne-am promis”