Negresa de post cu visine - cea mai gustoasa reteta pe care o vei incerca iarna asta

Negresa de post cu visine - cea mai gustoasa reteta pe care o vei incerca iarna asta
Negresa de post cu visine - cea mai gustoasa reteta pe care o vei incerca iarna asta

Negresa de post cu visine este o prajitura usor de facut. Daca vrei un desert de sezon, dar totusi de post, incearca aceasta reteta de negresa de post cu visine.

Negresa de post cu visine este foarte buna, dulce cu gust profund de cacao si acrisoara datorita fructelor, la fel de buna cum este orice prajitura de casa facuta cu fructe de seson. Poti sa o imbogatesti cu un strat gros de glazura sau nuca de cocos, nuci pisate, migdale sau o poti pudra pur si simplu cu putin zahar.

Negresa de post cu visine va iesi foarte pufoasa si moale si este excelenta cu orice ocazie..nu

doar atunci cand tii post. Cu siguranta ai sa doresti sa o mai prepari! Daca iti doresti sa mai incerci aceasta prajirura si in restul anului, o poti prepara cu visine congelate. Niste visine bune, gustoase, dulci si acrisoare, vor fi grozave chiar si dupa ce stau la congelator. Pentru negresa de post cu visine nu ai nevoie de foarte multe ingrediente, iar cele care iti trebuiesc sunt simple si deloc costisitoare.

Poti prepara cu incredere negresa de post cu visine chiar si atunci cand ai invitati la masa. Mai ales atunci cand este si ornata corespunzator,negresa de post cu visine are alura unui desert ferstiv si elegant.

Ingrediente

4 cani de faina
2 cani de zahar
1 cana ulei
2 cani apa minerala
50 grame cacao
1 plic praf de copt
Esenta de rom
500 grame visine

Citeste continuarea pe Mooza.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mini gogosi crocante de post - Te vei indragosti de aceasta reteta simpla

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies