Daca ti-e pofta de ceva bun si de post, prepara-ti aceasta negresa!
Ingrediente
300 ml suc acidulat,
400 g faina,
150 g zahar,
200 ml ulei,
50 g cacao,
50 g stafide,
4 linguri cu gem de orice fel,
1 fiola esenta de rom,
1 plic praf de copt,
zahar pudra vanilat pentru decor,
40g Rama Maestro
Mod de preparare
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Intr-un
vas pentru mixer se pun toate ingredientele si se mixeaza la viteza mica pana se omogenizeaza bine totul.Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu Rama Maestro si tapetata cu faina( sau in 2 forme mici de chec) si se pune la copt pentru 40 minute( se face testul cu scobitoarea).
Se pudreaza cu zahar vanilat cand e bine racita. Se taie cuburi sau felii.
Sursa: Prajituria.ro