Aceasta reteta are o textura cremoasa, de caramea, cu crema de branza si cirese.
Ingrediente
100g ciocolata neagra
150g unt sarat
250g zahar
3 oua
100g faina
100g crema de branza
1 galbenus de ou
2 linguri zahar
Cirese fara sambure, proaspete sau congelate
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Taie untul in cuburi si marunteste ciocolata in bucati mici. Topeste la foc mic pana cand se topeste. Adauga 150g de zahar si tine pe foc inca 2 minute. Ia de pe foc, pune intr-un vas rece si lasa sa se raceasca usor inainte de a pune ouale, pe rand, amestecand bine. Apoi adauga faina si asigura-te ca nu raman cocoloase.
Intr-un alt vas, bate crema de branza, galbenusul de ou si cele doua linguri de zahar pana cand se combina bine.
Pune amestecul de negresa intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Apoi pune cu lingura amestecul de crema de branza si netezeste pentru a forma un aspect de marmura. Adauga ciresele si coace timp de 25 e minute. Lasa la racit.
sursa
Ingrediente
100g ciocolata neagra
150g unt sarat
250g zahar
3 oua
100g faina
100g crema de branza
1 galbenus de ou
2 linguri zahar
Cirese fara sambure, proaspete sau congelate
Mod de preparare
Preincalzeste
cuptorul la 180 de grade. Taie untul in cuburi si marunteste ciocolata in bucati mici. Topeste la foc mic pana cand se topeste. Adauga 150g de zahar si tine pe foc inca 2 minute. Ia de pe foc, pune intr-un vas rece si lasa sa se raceasca usor inainte de a pune ouale, pe rand, amestecand bine. Apoi adauga faina si asigura-te ca nu raman cocoloase.
Intr-un alt vas, bate crema de branza, galbenusul de ou si cele doua linguri de zahar pana cand se combina bine.
Pune amestecul de negresa intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Apoi pune cu lingura amestecul de crema de branza si netezeste pentru a forma un aspect de marmura. Adauga ciresele si coace timp de 25 e minute. Lasa la racit.
sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro