Neînțelegeri în noul sezon Puterea dragostei! Radu o acuză pe Adriana că are iubit în afara casei: „Altele au deja gagic acasă și au intrat aici!”

Radu face acuzații grave la adresa Adrianei!
Radu face acuzații grave la adresa Adrianei!

Radu a făcut acuzații grave la adresa Adrianei și nu numai! Care sunt dovezile ce susțin bănuielile tânărului

Nici bine nu a început cel de-al patrulea sezon al emisiunii Puterea dragostei, că deja lucrurile au căpătat o turnură neașteptată. Mai multe concurente sunt acuzate de către Radu, veteranul competiției, că au iubit în afara casei, lucru interzis de regulament.

„Altele au deja gagic acasă și au intrat aici, nu vreau să dau nume, se simt ele! Eu am avut un prieten care îl cunoaște pe băiatul acela care este cu o domnișoară din casă.

Dacă se simte să spună persoana care se și laudă că i-am dat block”, a fost prima acuzație făcută de Radu.

Citeste si: Irisha, dezvăluiri despre relația sa cu Marius Crăciun: „Avem o chimie energetică”

Mai mult, concurentul a făcut afirmații de acest fel și la adresa altor fete din competiție spunând la modul general că se pierde timp încercând să construiască ceva pentru o nouă relație, dar de fapt acestea au deja relații acasă.

Se pare că Radu și Adriana vorbeau de ceva timp, dar speranța tânărului s-a spulberat în momentul în care a aflat că ea ar fi iubita altui bărbat.

„Nu ești singura care a venit aici cu relație. Să avem acolo câte 2-3 proști după noi ca să dăm bine la televizor, dansăm un pic, dăm din fund să ne vadă lumea, să ne vadă prietenii și rudele, dar noi de fapt avem deja relație și nu căutăm nimic la televizor”, a mai spus Radu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mari și Robert de la Puterea dragostei anunță data botezului! Când se va întâmpla totul

Maria și Marinescu de la Puterea dragostei sunt despărțiți!

Lucrurile nu stau bine nici pentru foștii concurenți! Cristian Marinescu și Maria Lungu, concurenții sezonului trei, s-au despărțit de curând, iar cea care a făcut anunțul a fost chiar frumoasa blondină care a dat cărțile pe față și i-a

lămurit pe fanii de pe Instagram.

„Sper că o să vorbesc despre un subiect acre este destul de sensibil pentru mine. V-am promis că o să vă spun în momentul în care o să ajungem la o despărțire o să vă anunț eu, public, acest lucru și să nu ascultați din alte surse pentru că nu sunt adevărate. 

Citeste si: Anda Adam a postat prima imagine cu iubitul: „Mă simt binecuvântată”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Într-adevăr nu mai suntem împreun, ne-am despărțit. Cauza fiind neînțelegerile pe care le aveam și în casă.

Sunt o femeie liberă, iar Cristian un bărbat liber. Sper să nu ne judecați pentru că lucrul ăsta va fi benefic atât pentru mine cât și pentru el” , a declarat pe rețelele de socializare Maria Lungu.  

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ramona Olaru, din nou îndrăgostită! Prezentatoarea TV s-a afișat cu noul ei iubit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies