Nejat Uygur Jr., HIKMET, din serialul “Povestea noastră”, duce tradiţia familiei mai departe

Nejat Uygur Jr., HIKMET, din serialul “Povestea noastră”, duce tradiţia familiei mai departe
Nejat Uygur Jr., HIKMET, din serialul “Povestea noastră”, duce tradiţia familiei mai departe

Nejat Uygur Jr., interpretul personajului Hikmet, din serialul “Povestea noastra”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, continua traditia familiei sale. “Actori din tata-n fiu”, asa se descrie, pe scurt, istoricul familiei Uygur.

Nejat Uygur Jr. are cu ce se lauda. Este nepotul regretatului actor turc de comedie cu acelasi nume, si fiul actorului Behzat Uygur. Nascut in Istanbul, in urma cu 24 de ani, Nejat Uygur Jr. a inceput sa studieze teatrul, dupa absolvirea Colegiului TED (Institutie de Invatamant privat din Turcia – n.r.), prima sa experienta cu lumea artistica fiind in 2016, in filmul “The Fugitive”.

Cand talentul bate diploma

Nejat Uygur Jr. si-a conturat cariera concentrandu-se pe traditiile familiei sale. Tanarul actor care nu si-a finalizat studiile cu diploma, din considerente personale, si-a manifestat dorinta de a-i calca pe urme bunicului sau, ca actor de comedie. Nejat Uygur si-a atras foarte multi fani datorita performantelor sale actoricesti odata cu interpretarea personajului Hikmet, fratele lui Filiz, din serialul "Povestea noastră".

Citeste si: Mirabela Dauer a decis să vorbească despre un subiect dureros: ”Supărările aduc bolile”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Despre faptul ca nu a absolvit colegiul cu diploma, Nejat Uygur spune:

“Am discutat de multe ori cu tatal meu (actorul Behzat Uygur – n.r.) despre aceasta problema, si am luat aceasta decizie deoarece consider ca majoritatea Institutiilor de Invatamant sunt, mai mult, o afacere”, spune actorul.

Care va fi evolutia personajului Hikmet, interpretat de Nejat Uygur Jr., aflam din serialul “Povestea noastra”, care poate fi urmarit, de miercuri pana vineri, de la 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mirabela Dauer a decis să vorbească despre un subiect dureros: ”Supărările aduc bolile”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies