Horoscop RUNE 16 - 22 august 2021. O zodie poate afla o veste minunată!

horoscop rune 16 22 august 2021
Horoscop RUNE 16 - 22 august 2021. O zodie poate afla o veste minunată!

Consultă horoscopul runelor 16 - 22 august 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Peşti îşi pot pierde locul de muncă!

Horoscopul runelor 16- 22 august 2021, oferă câteva descrieri generale. Runele prevestesc în această săptămâna o nouă energie benefică, mai ales în planul financiar. Casa poate fi îmbogăţita cu ceva bani, la care nu te-ai fi aşteptat. Totuşi este o săptămână în care te gândești la ceea ce ești dispus să faci pentru bani... Atât timp cât eşti sănătos și productiv. Este o perioadă pentru multă muncă, dar şi distracţie.

Unii nativi pot pleca în vacanţă, pentru a-şi încărca bateriile. Colaborează cu toţi colegii care îţi plac, pentru că o să ai o reuşită în planul profesional în urma acestei colaborări. În viaţa ta personală, simţi că parcurgi o perioadă de nelinişte sufletească şi de mult... zbucium. Poţi face o mişcare greşită şi poţi exploda în orice moment.

Horoscopul runelor oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop rune 16- 22 august 2021- Zodia Berbec

În această săptămână puteţi avea o conversaţie aprinsă, pentru câteva probleme din relaţia de cuplu. În ceea ce priveşte atmosfera negativă, o să găsiţi o oportunitate de a rezolva conflictele.

Horoscop rune 16- 22 august 2021- Zodia Taur

Relaţia ta cu partenerul de viaţă se confruntă cu dificultăţi, de mai mult timp.

Încheie acestă tensiune şi fii sincer cu tine şi mai ales asumă-ţi greşelile.

Horoscop rune 16- 22 august 2021- Zodia Gemeni

Trebuie să eviţi riscurile financiare de orice fel în această săptămână. Conjunctura astrală recomandă să nu faci investiţii majore şi nu accepta lucruri mărunte, ce prezintă anumite riscuri.

Horoscop rune 16- 22 august 2021- Zodia Rac

Te vei confrunta cu o situaţie neaşteptată şi interesantă. Ai mai multă încredere în abilităţile şi inventivitatea ta, pentru că nu dai greş în acestă săptămână.

Horoscopul runelor 16- 22 august 2021 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Citeste si:|| NOI PROVOCĂRI|| Horoscop Săgetător SEPTEMBRIE 2021. Nativii Săgetător pot cădea în depresie!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscop rune 16 - 22 august 2021
Horoscop rune 16 - 22 august 2021[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si:|| RISCURI ȘI PROVOCĂRI|| Horoscop LEU august 2021. Nativii zodiei Leu pot întâlni sufletul pereche!

Horoscop rune 16- 22 august 2021 -Zodia Leu

Trebuie să iei în considerare semnalele de avertizare, ale corpului tău. Nu îţi mai stresa în mod inutil organismul, cu anumite proceduri care nu dau rezultate.

Horoscop rune 16- 22 august 2021- Zodia Fecioară

Ai aşteptări mari de la partenerul de viaţă şi tu nu vrei să faci alte compromisuri. Gândeşte-te dacă dacă acesta este drumul cel bun, pentru relaţia pe care o aveţi în prezent.  

Horoscop rune 16- 22 august 2021- Zodia Balanță

În această săptămână va fi greu să interacţionezi cu oricine, dar mai ales la locul de muncă.

Te superi din cele mai mici lucruri şi te simţi neînţeles, de către oamenii din jurul tău.

Horoscop rune 16- 22 august 2021- Zodia Scorpion

Ai grijă de tine mai mult, pentru că rişti să ai probleme mai de sănătate. Nu încerca să îţi depăşeşti limitele, pentru că nu este indicat acest lucru.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop rune 16- 22 august 2021- Zodia Săgetător

O săptămână în care poţi avea parte de pierderi considerabile, ce te vor face să regreţi anumite decizii negândite, pe care le-ai luat. Încearcă să aduci soluţii eficiente pentru a remedia situaţiile.

Horoscop rune 16- 22 august 2021- Zodia Capricorn

Orice ajutor de la partenerul de viaţă îţi este de ajutor la locul de muncă. În viaţa de cuplu poţi afla o veste că îţi poate schimba destinul.

Horoscop rune 16- 22 august 2021- Zodia Vărsător

În relaţia cu partenerul de viaţă apar mici dificultati şi tensiuni, ce pot fi rezolvate cu mult calm. Recomandarea este ca fiecare dintre voi doi, să nu mai pună orgoliul în faţă.

Horoscop rune 16- 22 august 2021- Zodia Pești

Este o perioadă critică pentru locul tău de muncă şi îl poţi pierde. Confruntă problemele şi nu le ascunde sub covor, pentru că poţi avea succes în a depăşi dezamăgirea!

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul runelor şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

SEPTEMBRIE 2021: Horoscop BERBEC. Nativii Berbec pot face donaţii celor nevoiaşi!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies