Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit, în timp de Jaguarul este în Republica Dominicană: "Bun rău de tot la vorbe şi ,,masterand" la iubit”

Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit, în timp de Jaguarul este în Republica Dominicană:
Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit, în timp de Jaguarul este în Republica Dominicană: "Bun rău de tot la vorbe şi ,,masterand" la iubit”

Prietenii au aflat că Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit.

 

De curând, Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit. După ce s-a separat de Ionuţ Jaguarul, pe care l-a acuzat de infidelitate, Nella nu s-a afişat la braţul vreunui bărbat. Recent, însă, ea s-a fotografiat pe o canapea, aşezată în poalele unui bărbat, în timp ce mâinile acestuia îi mângâie picioarele. Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit:  “Discret, romantic şi mereu atent la fericirea ei"

“Discret, romantic şi mereu atent la fericirea ei, un gentleman îi aduce zâmbete în suflet şi în privire scântei. Cu o eleganţă debordantă, lipsit de inhibiţii şi fără reţineri la momentul potrivit, bun rău de tot la vorbe şi ,,masterand" la iubit”, a postat Nella.

Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit. Acesta i-a oferit trandafiri roşii

Recent, Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit. Canapeaua pe care au stat cei doi e în apropierea unei mese pe care se află un platou cu prăjituri, iar la câţiva paşi se poate observa un imens buchet de trandafiri roşii. În timp ce Nella se află în plină idilă, Ionuţ Jaguarul este în Republica Dominicană, unde antrenează echipa Războinicilor.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies