Nelson Mondialu suferă de o boală gravă! „Supărarea, oameni buni…”

nelson-mondialu-boala-grava
nelson-mondialu-boala-grava

Nelson Mondialu suferă de o boală gravă! În cel mai regent vlog, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a recunoscut că în urma analizelor a fost diagnosticat cu o boală gravă.

Nelson Mondialu suferă de o boală gravă! Celebrul vlogger din Cluj, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, a recunoscut, în cel mai recent filmuleț postat pe canalul său de YouTube, că suferă de o boală gravă, care afectează din ce în ce mai mulți Români.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a ajuns acasă, la părinții săi! Cu cine s-a trezit la ușă

nelson-mondialu-boala-grava
nelson-mondialu-boala-grava

Nelson Mondialu, zis și „tata Nelson”, a încercat să povestească totul în maniera sa caracteristică- plină de glume și umor, însă este evident că bărbatul era vizibil speriat de rezultatele primate de la medic. Conștientizând diagnosticul și valorile testelor sale de sânge, Nelson Mondialu a fost extrem de speriat când a aflat că suferă de o boală gravă.

Nelson Mondialu suferă de o boală gravă! Bărbatul crede că a fost cauzată de supărare

Ca niciodată, Nelson Mondialu a apărut în fața camerei de filmat foarte obosit, iar faptul că se teme de verdictul medicilor era mai mult decât evident, chiar dacă tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a încercat să relateze situația într-o manieră cât mai amuzantă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nelson Mondialu, pensie uriașă de la Statul Român! Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a descoperit că are diabet și a ajuns la insulină

nelson-mondialu-boala-grava
nelson-mondialu-boala-grava

„147....ce ai făcut bot? e mult. M-o nenorocit! Oare de ce? Am diabet! Mânca-v-aș Dumnezeu, sunt bolnav de spital. De când o murit mama, uitați ce șocuri am. 129 cu 84, e mare. Fraților, tensiunea e cât de cât, dar diabetul....Supărarea, oameni buni. Supărarea m-a atacat. Ce-i de făcut, bot? Trebuie să mă duc la spital să-mi deie tratament,” a dezvăluit Nelson Mondialu, după ce a aflat că suferă de o boală gravă.

nelson-mondialu-boala-grava
nelson-mondialu-boala-grava

„ „Vineri mă duc la doctor, eu acum am fost doar la ăsta de mi-a tras sânge și mi-a dat analizele. Am ieșit peste cota aia de 6, sunt diabetic. Eu voi fi declarat diabetic.

Acum, în cazul ăsta, să vedem dacă putem să-mi iau pensie pe caz de boală. Un cumulat de 30-40 de milioane ușor… Eu mă gândesc acum, pentru daibet, la pensie, nu te mai întreabă de când ești în câmpul muncii,” a mai spus tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Nelson Mondialu, casa de la țară: „I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a fost în depresie! Concurentul a suferit enorm de mult la viața lui

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Dan Negru, sunat și întrebat cum s-a infectat cu noul coronavirus: „Cum te simți?”

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies