Nelson Mondialu, casa de la țară: „I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Nelson Mondialu, casa de la țară:
Nelson Mondialu, casa de la țară: "I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Nelson Mondialu a postat un clip pe canalul său de Youtube și le-a arătat urmăritorilor săi cum arată casa de la țară.

Tatăl lui Livian de la Puterea dragostei a dezvăluit că le-a cumpărat o casă la țară lui și Biancăi.

Nelson Mondialu nu ratează nicio ocazie să o tachineze pe Bianca de la Puterea Dragostei, deși ea nu mai este în relație cu fiul său.

"S-a însurat copilul cu Bianca de la Tecuci. I-am luat casă la țară să-i fac vecini cu voi!", le-a spus Nelson prietenilor săi.

Citeste si: Andreea Oprică se întoarce la Puterea dragostei! Anunțul de ultimă oră al fostei concurente

Nelson Mondialu, casa de la țară: "I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"
Nelson Mondialu, casa de la țară: "I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"V-ar plăcea să o aveți pe Bianca vecină cu voi?"

Citeste si: Jador s-a îndrăgostit de noua asistentă tv, Cosmina Adam? Moment siropos între cei doi, în direct: „Cum arată fata asta...Mor”

 

Nelson Mondialu, mesaj incredibil pentru părinții Biancăi Comănici: „O iubim”

Nelson Mondialu, mesaj incredibil pentru părinții Biancăi Comănici. Ce crede tatăl lui Livian despre Bianca, după luni de conflict.

Nelson Mondialu s-a răzgândit. După ce luni întregi a spus că nici nu vrea să audă de Bianca, acum tatăl lui Livian își dorește să îl vadă pe fiul său fericit, alături de femeia pe care o iubește.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a întors la ea! Anunțul făcut recent: „Am ajuns la femeia vieții mele”

Nelson Mondialu a transmis și un mesaj părinților Biancăi, după ce aceștia au declarat că nu sunt de acord ca fiica lor să facă parte din familia lui Livian.

Nelson Mondialu îi ajută pe Livian și pe Bianca pentru a începe o viață nouă

Nelson Mondialu a dezvăluit în ultimul său vlog că vrea să le ofere lui Livian și Biancău trei kilograme de aur, o sumă mare de bani și două penthouse-uri pentru a începe o viață nouă, imediat ce vor ieși din concurs.

„Părinții ei nu sunt de acord. Au zis că suntem țigani. Domnule, asta e! Nu e problemă. Au abandonat-o, noi o culegem de pe drum.

O iubim! Voi o să vă întrebați dacă eu fac mișto sau caterincă. Nu fac, înțelegeți? Cum să primești o asemenea fată în casă când ea a făcut nu știu ce filme. Vă spun 100% că acele filme au fost false, sunt falsificate”, a declarat Nelson Mondialu. În continuare, el a declarat că Bianca Comanici este virgină, iar videoclipurile au fost puse la cale de altcineva. Citește continuarea AICI.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Renat de la Puterea dragostei a fost eliminat din emisiune. Concurentul a primit a treia banderolă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies