Nelson Mondialu', dezvăluiri șocante despre Bianca: „Sunt dovezi foarte înfiorătoare. Frate-său a inițiat-o în aceste fapte”

Nelson
Nelson

Ce a dezvăluit omul de afaceri despre concurenta de la Puterea dragostei.

Încă de la începutul scandalului sexual al Biancăi de la Purerea dragostei, Nelson Mondialu' a avut reacții șocante la adresa fostei iubite a lui Livian.

De data aceasta, omul de afaceri a reușit să îi șocheze pe toți cei care îi urmăresc actiivtatea pe rețelele de socializare.

Într-un filmuleț care circulă pe grupurile de susținere, Nelson Mondialu' a făcut o afirmație șocantă la adresa Biancăi.

Citeste si: Fratele Biancăi de la Puterea dragostei, primele explicații despre videochat: „Ce e rău în asta?”

Citeste si: Prima reacție a mamei Biancăi, după ce s-a aflat de scandalul sexual al fiicei sale: „Să nu intre în depresie, să se sinucidă...”

Citeste si: Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Băiatul s-a angajat la Londra și nu se mai întoarce acasă dar are un mesaj dur pentru Denisa: „Las` că te joc eu pe străzi!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tatăl lui Nelson susține că Bianca și-ar fi început viața sexuală chiar cu fratele ei.

Nelson
Nelson

„Muico, fratele său a frecat-o și a băgat-o pe treabă. Zic ăștia, au pus convorbirile. Doliu în penthouse-ul lui Nelson. Veverița stă leșinată pe pat, botu în agonie în pat. Dacă vrei să îți iei o femeie cinstită și de casă, nu o căuta prin pub-uri, night-uri, prin rețele de socializare, videochaturi, la Puterea dragostea.

Noi nu avem ce să facem, soarta decide. Astăzi mă duc la doamna avocată, pentru că îi deschidem dosar penal la Pleșa și la frate-său Biancăi, la care am lăsat comment. Măi oameni, eu cred că frate-său o filmează și ală o regulează. Eu am înțeles că frate-său a inițiat-o la aceste fapte. Eu am curaj să pun pariu, dar întâi facem o anchetă. Deschidem dosar penal, câștigăm o sumă de bani prin muncă cinstită, prin dovedirea unor fapte.
Cum ar fi: Bianca nu a fost abuzată prin forță, Biancăi i s-a propus și din plăcere a făcut. Dar s-a abuzat de munca ei, de vârsta ei, de inconștiența ei, de fată cuminte, că ea până atunci nu a făcut...

Așa că, să trecem la subiect. Nu că țin apărarea Biancăi. S-a demonstrat că majoritatea de la Puterea dragostei a fost dincolo, prin vitrine, prin astea.

Frate-său am înțeles că îi filma. După câte am înțeles, frate-său ar fi făcut cu ea prima dată, de acolo, ei doi, neputând frate-soră, neputând să continue activitatea, l-au băgat pe ăla. Care la rândul lui îl arde oe frate-său. Cu el e dinainte. Și așa a îmbătat-o pe asta, ei în familie. Ea a încercat în casa Puterea dragostei. Cocotierul e acolo, îi oblojește rănile, îi e milă de ea.

Sunt niște chestii foarte grele, niște sentimente. Pe frate-său să îl pedepsească taică-său”, au fost doar câteva dintre acuzațiile șocante lui Nelson Mondialu'.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce au făcut Bianca și fratele ei în casa Puterea dragostei

Bărbatul susține că i s-a părut suspect și comportamentul fratelui Biancăi atunci când a fost la ea în Turcia de sărbători și a intrat în casa Puterea dragostei:

Sunt dovezi foarte înfiorătoare. Se dă rănită, dar nu ai cum să regreți că te-ai simțit bine. Ai mujit de plăcere. Acum așteptăm filmele în grup. Pot fi cu frate-său și cu celălalt. Nu m-a lăsat Liana, și când a fost frate-său în emisiune, eu am văzut privirea aia dintre ei. Nu a cuprins-o ca un frate. Și eu i-am zis, Liano, ăsta a frecat-o. Uită-te cum se uită unul la altul, uite cum o prinde. Ea se uită a ofensă, dar obligată de public. El o cuprinde ca un victorios, care el a fost primul care i-a deschis cormorana. Liana mi-a zis să nu mai zic prostii. Păcat, că am avut dreptate ”.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce s-a spus că a făcut videochat pentru fratele ei: „Nu am făcut nimic...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies