Nelson Mondialu, dezvăluiri șocante! „Două concurente din emisiune, ele sunt...” Fetele ar fi fost filmate în ipostaze intime!

Nelson Mondialu, dezvăluiri! Cine a făcut publice filmulețe cu Bianca
Nelson Mondialu, dezvăluiri! Cine a făcut publice filmulețe cu Bianca

Tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, Nelson Mondialu, a făcut o dezvăluire neașteptată!

Nelson Mondialu suține că știe cine a făcut publice videoclipurile compromițătoare cu Bianca Comanici, fosta iubită a fiului său. El a făcut o comparație între Bianca și Maria Magdalena, după ce susține că a visat-o împreună cu Livian. Deși s-a opus de multe ori acestei relații, Nelson sare în ajutorul brunetei. 

În ultimul videoclip postat pe pagina sa de Youtube, Nelson susține că știe persoanele implicate în postarea filmulețelor cu Bianca.

„Nu e nici prima, nici ultima, o să mai fie! Copilul meu, Iisus Hristos, vrea să facă pace peste tot în emisiune. Uita-ți, Mr. Livian, toate păcatele Biancăi le lua în cârca lui. Aceste filmulețe care au apărut pe Youtube au apărut după ce a știu de ele două, nici nu le pot numi jafuri de oameni, doi concurenți din emisiune. Filmulețele erau făcute de mult, pe un site rusesc unde poți să te abonezi.

Știu sursă sigură. Site-ul îl aveau ele, ele sunt lesbience. Eu chiar am videoclipurile cu ele. La Puterea dragostei există un cuplu de lesbience, încă nu le dau numele. Aceste două concurente fac videochat. Dacă vă uitați, majoritatea care au fost la ele, toate și toți au făcut videochat. Multe persoane cu care s-au cuplat au făcut videochat împreună”, a mărturisit Nelson Mondialu.

În final, el a declarat că atunci când va dezvălui cine sunt aceste două fete, nimeni nu se va aștepta.

Tatăl lui Livian nu a menționat când se va întâmpla asta. Mai mult decât atât, el i-a transmis un mesaj Biancăi. I-a spus că o așteaptă acasă: „Te iubim, Bianca! Nu ești prima femeie care a greșit. Din ziua în care a plâns Biencuța, voi nu știți ce a fost atunci...”. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Livian a încercat să se sinucidă după cearta cu Bianca: „A luat două doze de pastile...”

Livian i-ar fi spus Biancăi că, dacă nu se împacă, el se va sinucide, susține Nelson Mondialu: „A luat două doze de medicamente și a plecat de la hotel. S-a pus pe o bancă, a băut alea și a intrat în sevraj. Fără telefon la el, fără nimic la el”. 

Tatăl lui susține că norocul lui a fost că medicamentele nu au apucat să-și facă efectul. 

Citeste si: Scandal de proporții între Livian și Bianca: „Eu am fost preșul lui!”

Bianca și Livian, moment intim în camera roșie! După ce a ignorat-o constant, bruneta a răbufnit: „Ai avut o aventură?”

Bianca și Livian au primit pedeapsă să meargă împreună în camera roșie.

Ei au avut parte de câteva clipe de intimitate, după haosul dintre ei din emisiunile trecute.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca a fost foarte entuziasmată să meargă în camera roșie cu Livian. Pe de altă parte, el a fost foarte reticent în răspunsuri. În timp ce Bianca era drăgăstoasă și încerca să aibă o conversație cu Livian, el a încercat cât de mult a putut să o ignore. Bruneta l-a confruntat cu privire la faptul că în urmă cu o seară el a avut telefonul închis.

Bianca: La trei-patru aveai netul închis. Cam dubios... Ai avut o aventură?
Livian: Nu
Bianca: Cine te crede?! Trebuie să vorbim. Așa e regula.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies