Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Nelson
Nelson

Nelson Mondialu a avut un mesaj socant despre Bianca dupa ce au aparut imaginile cu ea de la videochat.

"Are buruieni intre picioare", a spus Nelson Mondialu despre Bianca dupa aparitia imaginilor de la videochat.

Nelson a dezvaluit ca a vorbit cu Livian dupa ce s-a intamplat si i-a transmis sa fie pregatit pentru ca vor urma tot felul de mesaje care i se vor adresa.

„N-ai cum să fii dominatoare când unul te întoarce și te pune în pat și te sucește ca pe un aluat.

Nu ai cum. Dar Lobo a știut mereu să dovedească eleganță și prestanță. Eu i-am zis că o să încerce să îl facă de rușine. Așa probă ți se dă pentru că ești băiatul lui Nelson, om cu nume în România asta. Încet-încet se adeverește. Oare ce își făcea alt concurent care își iubește partenera așa cum o iubește Lobo, ce făcea? Îi oblojea rănile de la postările. O ierta, dacă îi spunea Morticia la început.
Am făcut videochat, am luat-o așa, am făcut pe dincoace și pe dincolo. Ești de acord sau nu de acord? Cu sticla de șampanie cu așa, cu așa. Una care a făcut mai face. Mai face, fraților, pentru că și noi când eram mici ne jucam și acum ne jucam”, a dezvăluit Nelson în vlogul său.

Nelson
Nelson

„Lobo e bine, am vorbit mai înainte cu el ca să intru.

L-am sunat de dimineață și nu a răspuns. Și am zis, tulai Doamne, să nu fi luat medicamente și să nu fi făcut ceva. Sunt cazuri în care copii tineri. Îmi venea să plâng, nu îmi răspunde copilul. Mi-a zis că este bine”, a mai spus Nelson.

"Numai in locul Oconasului sa nu fii acum", a spus Nelson, marturisind ca i-a transmis anterior lui Livian sa o lase pe Bianca.

El a dezvaluit ca le-a strans puternic mainile celor doi, iar, in timp ce de la Livian a simtit o vibratie puternica, de la Bianca nu a simtit nimic. El e de parere ca fiul lui o iubeste pe Bianca, in timp ce in cazul ei sentimentele nu ar fi reciproce.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Prima reacție a Biancăi Comănici după ce s-a aflat că a făcut videochat!

Bianca de la Puterea Dragostei a publicat o nouă imagine pe Instagram după ce s-a aflat că a făcut videochat.

Bianca de la Puterea Dragostei este și ea una dintre fetele din emisiune care au făcut videochat. Câștigătoarea primului sezon al emisiunii nu a recunoscut niciodată că s-a dezbrăcat în fața camerei pentru bani, dar imaginile au apărut în urmă cu puțin timp pe internet și au dat-o de gol pe concurentă. 

La puțin timp după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat, ea a publicat o fotografie în care apare întinsă pe o canapea. Nu a scris nimic legat de imaginile compromițătoare care au apărut în mediul online, semn că nu vrea încă să facă declarații pe acest subiect.

 

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies