Nelson Mondialul a desfiinţat-o pe Bianca de la Puterea Dragostei! "Nu o vreau. E o îmbârligătoare" Vezi care e concurenta pe care o doreşte lângă Livian! "Ea e"

Nelson Mondialul a desfiinţat-o pe Bianca de la Puterea Dragostei!
Nelson Mondialul a desfiinţat-o pe Bianca de la Puterea Dragostei! "Nu o vreau. E o îmbârligătoare" Vezi care e concurenta pe care o doreşte lângă Livian! "Ea e"

Nelson Mondialul a desfiinţat-o pe Bianca de la Puterea Dragostei! "Nu o vreau. E o îmbârligătoare"

Nelson Mondialul demonstrează din ce în ce mai des că nu o suportă pe viitoarea lui noră. Bărbatul a spus că el nici măcar nu crede că fiul lui o iubeşte atât de mult pe Bianca şi că mult mai potrivită pentru el ar fi...Andra.

Mai mult decât atât, protagonistul nostru a declarat că s-a săturat de "îmbârligăturile" brunetei şi de faptul că îl instigă pe Livian să se certe cu fetele din casă.

" La mine să nu vii cu ea, că nu te primesc. Nu o vreau, nu e pentru tine. Fiul meu se potriveşte mai bine cu Andra", a spus celebrul Nelson Mondialul.

Citeste si: Ligi, umilită groaznic de băieţii de la Puterea Dragostei! Uite ce i-au făcut! "Mai bine îmi rupeam piciorul..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nelson Mondialul a desfiinţat-o pe Bianca de la Puterea Dragostei! "Până la urmă, toți ne urmărim interesul"

Decis să lămurească lucrurile, Livian a spus ce simte față de declarațiile tatălui său și față de Bianca de la ”Puterea Dragostei”. ” Eu știu ce am, știu ce reprezintă Bianca și nu vreau să fiu pus în ipostaza de a alege.(...) De asta, fac tot posibilul să demonstrez contrariul celor spuse de alții despre Bianca, că ar fi prefăcută, că ar fi bandită, că își urmărește interesul.

Până la urmă, toți ne urmărim interesul, dar întrebarea este ”Dacă interesul ei este o relație frumoasă alături de mine?”. Dacă interesul ei cuprinde mai multe interese, cu toate că în momentul de față interesul ei este să plece alături de mine, din această emisiune, cât mai repede. Nu am cum să îl judec pe tata, fiindcă el e creier. Toți cei care trageți concluzii, vă zic eu: nimeni de pe planeta asta nu poate să tragă concluzii despre el.
El e definiția cuvântului șmecherie. El se poate suci, schimba, după o situație, în 7 stiluri diferite. În momentul de față, ceea ce încerc eu să fac este să împac și varza și capra. Și culmea, Lupul încearcă să o facă...
”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, sinceră cu Livian! I-a spus, verde-n față, care îi sunt defectele

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Panică în casa Puterea dragostei! Mariana, amenințată de o fană de-a lui Jador: „Lasă-mi bărbatul în pace”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies