Nelu Tătaru a emis cel mai sumbru pronostic! 2800 de cazuri pe zi, dar „putem ajunge și la mai multe!”

Nelu Tătaru a emis un pronostic sumbru despre numarul de cazuri de coronavirus
Nelu tataru despre coronavirus

Nelu Tătaru a emis cel mai sumbru pronostic, pe baza prognozei de 2800 de cazuri de coronavirus pe zi, relevată de INSP.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a emis un pronostic extrem de sumbru, în ceea ce privește evoluția epidemiei de coronavirus, pe baza prognozei emise de INSP, care anunță mai bine de 2800 de cazuri noi de coronavirus pe zi. Ministrul a mărturisit că dacă românii vor continua nerespectarea măsurilor de precauție elaborate de autorități, scenariul ar putea fi unul mult mai grav, ajungându-se la un număr chiar mai mare de persoane infectate pe zi.

Citeste si: Nelu Tătaru, anunț de ultim moment! Armata intervine la DSP

Mai mult decât atât, Nelu Tătaru a explicat, asemenea lui Raed Arafat și Alexandru Rafila, alți oameni extrem de importanți în lupta contra pandemiei, că cetățenii țării nu conștientizează adevăratul nivel al pericolului. Se pare că românii trebuie să înțeleagă că protejarea împotriva noului coronavirus este extrem de importantă, pentru a evita spitalizarea.

Nelu Tătaru a emis un pronostic sumbru despre numarul de cazuri de coronavirus
Nelu tataru despre coronavirus

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Urmează noi restricţii? Nelu Tătaru anunţă o întrunire a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Cel mai sumbru pronostic de până acum, despre epidemia de coronavirus: 2800 de cazuri pe zi

„Previziuni pot fi multe, în contextul în care nimeni din țara asta n-o să respectăm niște reguli și nu vom încetini acea transmitere comunitară, putem ajunge și la mai multe cazuri.

Eu sper că toți am înțeles ce înseamnă acest moment.

sper că toți am înțeles că a fost și o perioadă în care a fost rătăcirea unora dintre noi, care am bagatelizat tot ce a însemnat această pandemie. Haideți să fim serioși, cred că în acest moment fiecare dintre noi avem pe cineva cunoscut care trece prin boală și puțini dintre noi care îi avem pe cei care au decedat.

Pandemia nu se tranșează în spital. Atâta timp cât vom avea cazuri, acest corp medical va deveni colmatat la un moment dat, cât nu se respectă niște reguli, cât vom avea o transmitere accentuată în comunitate, noi ca și corp medical nu vom putea să gestionăm ce ne vine în unitățile spitalicești. Avem și noi o limită. Cred că măsurile ar trebui să fie respectate,” a explicat Nelu Tătaru, Ministrul sănătății, cu privire la pronosticul emis de INSP.

Citeste si: Raed Arafat, anunț important despre închiderea stațiunilor: „Nu mai avem...”



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis! În următorii doi ani NU se mai pot face aceste lucruri

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Alertă de boală mortală în lume! „Moartea Neagră” a revenit pe Glob!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies