„Nemilosul Istanbul” are premiera miercuri, 7 octombrie, la ora 20:00

Nemilosul Istanbul
Nemilosul Istanbul serial

Serialul va putea fi urmarit trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, la Kanal D! 

De miercuri, 7 octombrie, de la ora 20:00, fanii serialelor turcesti vor putea urmari o noua super productie in materie de seriale turcesti, odata cu premiera serialului „Nemilosul Istanbul” („Ruthless City”), ce va putea fi urmarit trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, la Kanal D!

Serialul spune povestea impresionanta de viata a unei mame care lupta sa isi construiasca o viata decenta, alaturi de cei trei copii ai sai, intr-un oras al tuturor posibilitatilor, dar totodata si plin de capcane ce pandesc la tot pasul.


Productia o prezinta pe Seher Yilmaz (Deniz Ugur), personajul principal al serialului, care locuieste cu cei trei copii ai sai intr-un mic oras din Turcia; insa traiul acestei familii la limita saraciei si dorinta de a avea o viata mai buna o determina sa se mute in Istanbul, un oras in care, considera ea, oportunitatile sunt uriase pentru a se realiza.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Odata mutata in orasul tuturor posibilitatilor, Seher il va reintalni pe Agah Karacay (Fikret Kushan), un barbat realizat, o veche cunostinta a femeii. Insa aceasta intalnire va fi un test pentru cei doi, precum si pentru fiecare membru al celor doua familii.

Din distributia serialului fac parte actori deja cunoscuti si indragiti de publicul din Romania. Astfel, ii vor revedea pe Bahar Sahin (Muge din „Bahar: Viata furata”), Berker Güven (personajul Alexi in „Patria mea esti tu”), Deniz Ugur (Sanem Ilhanli din „Feriha”) sau pe  Mine Tugay (Asuman din „Furtuna pe Bosfor”, si Ender Serez in „Yaman”).

Nu ratati premiera serialului “Nemilosul Istanbul”, miercuri, 7 octombrie, la ora 20:00. Productia va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri. Dupa inceperea difuzarii serialului “Nemilosul Istanbul”, telespectatorii vor putea urmari in continuare episoade ale serialului “Pretul fericirii” in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies