Neriman, mărturisire dureroasă pentru Han

Neriman, mărturisire dureroasă pentru Han
Neriman, mărturisire dureroasă pentru Han

În această seară, de la ora 23:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Esra nu acceptă faptul că Esat este supărat pe ea și încearcă să afle ce anume l-a determinat pe acesta să rupă orice legatură cu ea. Esra încearcă disperată să îl contacteze pe Esat însă chipeșul tânăr este de negăsit.

La polul opus, Gulben nu încetează să se gândească la bărbatul iubit, Esat, însă, cu fiecare zi care trece, încercata tânără își pierde speranța că vor putea avea un viitor împreună.

Safiye continuă să facă presiuni în ceea ce privește relația dintre Neriman cu Ege, iar Han ajunge la limita răbdării din cauza atitudinii surorii sale mai mari. Han este decis să meargă cu Neriman la un medic de specialitate, pentru a ajuta la însănătoșirea acesteia, după ce aflat că mezina familiei își provoacă răni, din cauza stresului greu de suportat, din familie.

Inci va avea parte de o surpriză atunci când Cuneyt, fostul său șef, vine în fața acesteia cu o propunere profesională. Inci nu știe însă că Han, din dorința de a o proteja, este cel care a făcut demersuri în fața fostul ei șef, pentru ca acesta să îndrepte o greșeală facută în trecut.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce mărturisire dureroasă îi va face Neriman fratelui său și, ce dramă teribilă urmează a trăi Gulben, puteți afla în această seară, de la ora 23:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop 13 septembrie 2024. O zodie va avansa în funcție

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies